Hétvégére keresek kizárólag a barátnőm kényeztetésére egy beszálló srácot. Legyél vékony és nagy intim méretű.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
07.29-08.02 között keresünk párokat Keszthelyen.
Keresek nőt, párt hetero alapon alkalmi kapcsolatra vagy hosszú távra. Megbízható fiatal srác vagyok. Győr és 50 km környéke.
Sziasztok Szentgotthárdon ismerkedne lány vagy pár?
Balatonmária-Marcali környékén 2, 50 éves bi pasi megnézne bi párokat, pasikat.
Hölgyet lányt keresek komàrom győr között autós illetve szabadban kalandhoz
Mindenben benne vagyok
Irjatok
Mindenben benne vagyok
Irjatok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!Ma este nő vagy Pár aki találkozna??(hely van!!)
Pápa és környékén (max 50km) lenne srác aki még ma este ráérne?

Sopronban ismerkednék, házibarátkoznék...vagy (csak) kukkolnék.
Faszimádó Transzi vagyok. MA azaz Július 16 Vasárnap Szombathelyen 22-06 óráig lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Hely ok.Aki jönne írjon.
Faszimádó Transzi vagyok. Szombathely melett MA azaz Július 16 16-20 óráig lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Egy pár képet videót szeretnék erről persze arc nélkül..Aki jönne írjon.
Faszimádó Transzi vagyok. MA azaz Július 16 Vasárnap 16-20 óráig lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Kint lesszek a természetben.Egy pár képet videót szeretnék erről persze arc nélkül..Aki jönne írjon.
Szopatnék ma Szombathelyen!
Holnap este pár?
Sziasztok. Ma délután Győrben Kovalteren napozás.
Ma lesztek valamerre??
(Ez egy válasz fiskars üzenetére (2023. 07. 15. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 15. szombat 16:51

Ma este,sötétedés elött párom szopna,esetleg dugatná magát szépkilátonál.Fekete pántos miniruha,szöke coffos.
Sziasztok ma párt nőt pasit fogadnák hely van
A biszexualitás felé nyitó 46 éves férfiként keresek egy jófej diszkrét, türelmes párt mindhármunk örömére. Lehetőleg a közelről.
Sopron környékén keresek hölgyet párt közös élvezetekhez. Párok szeretkezését kukkolnám . Utazni tudok.