Sziasztok,
Szombathelyen, Lány illetve Párokat keresnék, full kezdő vagyok ebben a dologban.Mindig jó fiú voltam és elegem lett, valaki elronthatna
eddig nagyon hosszu párkapcsolataim voltak, kalandjaim sose. Eleinte beszélgetésre gondoltam és utána meglátjuk
29/F farkam átlagos(16cm)
Szombathelyen, Lány illetve Párokat keresnék, full kezdő vagyok ebben a dologban.Mindig jó fiú voltam és elegem lett, valaki elronthatna

Sziasztok!
Holnap hajnalban pár, vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Holnap hajnalban pár, vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Sziasztok! Tudom kicsi az esélye,de nincsenek itt véletlenül a Jxa-1xx rendszámú fehér Ignis-esek!
Sziasztok azért annyira nem jó!!
(Ez egy válasz Doszi üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnapi nap Szombathelyen keresünk nagyobb mérettel rendelkező férfi partnert.
Nagykanizsa környékén ma este egy kis kaland?Hölgy,pár?
Abda nudin van valaki?jó a víz.
Mi egy nyitott bisex pàr vagyunk ès bisex pasit vagy bisex pasit keresünk magyar pénisz előny. Ma Sárváron a fürdök vagyunk szauna részén. Aki szertnè talizunkot
Ma késő délután valakik? Privibe!
Sziasztok mi egy nyitott bisex pàr vagyunk minden jobban benne vagyunk. Ma Sárváron leszünk a fürdök a szauna részén leszünk. Olyan 5 utàn. Akki szertne talizni velünk ot meg talàl. Bisex pàrokat ès bisex pasit várunk. Nagy farok az fontos
Sziasztok. Győri egyedülálló srác vagyok, párt vagy nőt keresek tartós kapcsolatra.
Szopatnèk Szombathelyen és környékén
privibe írtam kérhetek egy választ?
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 00:59

Sziasztok, fiatal házibarátot keresünk(max 25 éves korig!) feleségem közös kényeztetésére! Ha valaki csak egyből dugni akar, az rossz helyen jár!!! Zala, Vas megye.
Partnert keresek.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Szombathelyen és környékén keres valaki pasit valaki?
Szombathelyen és környékén keres valaki pasit valaki?
Augusztus 17től fogadni tudok hetero alapon párokat vagy lányt. Akár hosszabb távra is ismerkedhetünk
Sziasztok, fiatal házibarátot keresünk(max 25 éves korig!) feleségem közös kényeztetésére! Ha valaki csak egyből dugni akar, az rossz helyen jár!!! Zala, Vas megye.
Most este esetleg valaki Szombathely es kornyekerol?
Kozos hoki is belefer!
Kozos hoki is belefer!
Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.