Kanizsa valaki?
A hétvége folyamán Sárvár,Bük,Celldömölk,Körmend-i szaunavilágban lesznek ismerkedésre nyitott párok?
Biszex orál kaland érdekelne Vas megyében ezen a héten.
Sziasztok, szép estét. Ma este esetleg hölgy pár?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Akkor ez is eljött...
Bővítenénk a csapatot egy pasival. Alapvetően adatlap alapján, de:
Ami fontos:
- tudj utazni, de ne a világ másik végéről, mert előzetes találkozó szükséges!
- hétközben nem érünk rá, csak hétvégén, akkor sem mindig
- férfi bi (orál) elvárt
- minimum kor 35
- kultúrált levél tapasztalatról, vágyról
- képet fogunk kérni!!
Kizáró tényezők:
- dohányzás
- jelentős túlsúly
Előny:
- ha van tapasztalatod
Majdnem biztos a dolog
- ha pár vagytok (férfi+nő)
Aki a fenti feltételeknek megfelel, kérjük privátban írjon, mindenkinek válaszolunk!
Bővítenénk a csapatot egy pasival. Alapvetően adatlap alapján, de:
Ami fontos:
- tudj utazni, de ne a világ másik végéről, mert előzetes találkozó szükséges!
- hétközben nem érünk rá, csak hétvégén, akkor sem mindig
- férfi bi (orál) elvárt
- minimum kor 35
- kultúrált levél tapasztalatról, vágyról
- képet fogunk kérni!!
Kizáró tényezők:
- dohányzás
- jelentős túlsúly
Előny:
- ha van tapasztalatod
Majdnem biztos a dolog
- ha pár vagytok (férfi+nő)
Aki a fenti feltételeknek megfelel, kérjük privátban írjon, mindenkinek válaszolunk!
Üdv csoport tagok! Szombathelyen vagy környékén normáls hölgy vagy esetleg pár aki ismerkedne?
Hali! Holnap reggel (9 körül) Győr - Óvár között, ha valaki kapható arra, hogy leszopjon, várom a kelentkezését

Holnap Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok! Ma ( Csütörtök) vagy holnap (Péntek) estére párt,nőt keresek egy kellemes estére.Többit az adatlapomon olvasható. Ha érdekellek bennetek vagy téged írj üzenetet.
Nős, kezdő bi férfi keres szintén házasságban élő, férfiak felé nyitni szándékozó igényes, nem dohányzó bi férfit 40-65 év között KOMÁROM környékén. Kölcsönös, de akár egyoldalú orális kényeztetés is érdekel, szívesen szopnék rendszeresen.
Soproni partnerekkel, elsősorban párokkal ismerkednék.
Sárvár és Szombathely környékén hölgy vagy pár heteró alapon ? hosszútávra!
Sziasztok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!Holnapra keresek bi fèrfitagú párt kukkolásra, minden jóra!Kor alkat nem számít, csak gondoljátok komolyan, ne tünjetek el az utolsó pillanatban!Èrezzük jól magunkat, esetleg egymást
Győr ès környèke!!

2 sportos potens (19/18,5) méretű hetero pasi bevállalós hölgyet keres, akar egész estét elfoglaltsághoz is !
Győr és Szombathely környéke!
Viber szükséges!

Sziasztok! Sopron környékén hölgyet keresnék sportos férfiként ha magadra ismersz írj és beszéljük meg
Győr, Keszthely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Mosonmagyaróvár és környékén elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Maszsàzs. Illetve bármi munka lenne ami eddig elmaradt szólj s megcsinálom.
Sziasztok. Hetero srác vagyok. Nőt, párt keresek hosszú távra.