Simán... én is mindíg utazok. Ma Bécs, holnap Bp, stb... ma már nincs távolság
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 19:39
Törölt felhasználó (4558842)

Azt nem értem az ország másik feléről hogy lehet itt valaki nyugati részén. Hirdet.
Szia! A 101km-nél!
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Áscon merre van ?
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
50 feletti anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távon szexkapcsolatra.
Azt nem értem az ország másik feléről hogy lehet itt valaki nyugati részén. Hirdet.
Elmentek tudjátok hová .
Sziasztok holnap Győr környékén Nudi? Abda , Ács vagy!?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Tulajdon Képpen Párhoz is becsatlakoznék egy két alkalomra csak Hetero alapon de akkor kellene hozzám egy kis türelem mert keveset beszélek másokkal a neten és mégkevesebbet személyesen. Chatben is elérhető vagyok mostanában.
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 16:06

Zalaegerszegi Nőt keresek, lehetőleg 30 alatt. Privátban részletek (de a Társkereső profilom is sokat mond).

Én sem vagyok kamus, csak meleg és meleget vagy biszexet, esetleg kíváncsi heterot keresek.
Nagyon sok a kamu ez tény.
(Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 16:22

Eddigi tapasztalat. anno reggeltem egyedül, hátha találok valakit,senki!
Azóta lett egy párom,belevaló,igazi hedonista. Jól felhúzzuk egymást,rögtön akarunk valakit,pl pasit.
Jelentkezők válaszai:
-ma nem jó
-most épp mással vagyok
-bisex vagyok
-hetero vagyok
és természetesen amikor válaszolsz hogy mindegy,gyere dugni,eltűnik.
A másik kedvenc: párként rám ír,emailben egyeztetünk. legyen. Mondom adok telszámot,viber gyorsabb...nem nem email. ok
3.levélnél derül ki hogy a párja mégsem ér rá, nem bisex illetve egyedük is jöhet -e? Mert ha igen akkor ő passzív bisex.
A harmadik a szoló bisex nő, rádír kép nélkül....3.emailben mikor meglátod akkor nem hogy a sextől,de az élettől elmegy a kedved....
Azóta lett egy párom,belevaló,igazi hedonista. Jól felhúzzuk egymást,rögtön akarunk valakit,pl pasit.
Jelentkezők válaszai:
-ma nem jó
-most épp mással vagyok
-bisex vagyok
-hetero vagyok
A másik kedvenc: párként rám ír,emailben egyeztetünk. legyen. Mondom adok telszámot,viber gyorsabb...nem nem email. ok
3.levélnél derül ki hogy a párja mégsem ér rá, nem bisex illetve egyedük is jöhet -e? Mert ha igen akkor ő passzív bisex.
A harmadik a szoló bisex nő, rádír kép nélkül....3.emailben mikor meglátod akkor nem hogy a sextől,de az élettől elmegy a kedved....
Eddigi tapasztalat. anno reggeltem egyedül, hátha találok valakit,senki!
Jelentkezők válaszai:
-ma nem jó
-most épp mással vagyok
-bisex vagyok
-hetero vagyok
Jelentkezők válaszai:
-ma nem jó
-most épp mással vagyok
-bisex vagyok
-hetero vagyok
Továbbra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 09:35
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen holnap, kedden, szerdán pasit kényeztetnék orálisan délután kora estig. Helyem van.
Neked sikerült már találni valakit?
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 16:06

Zalaegerszegi Nőt keresek, lehetőleg 30 alatt. Privátban részletek (de a Társkereső profilom is sokat mond).

Győrben keresek telt, érett (lehetőleg egyedülálló) hölgyeket tartós, rendszeres szexkapcsolatra! Utazás részemről oké, de ha esetleg nincs helyed, nálam is megoldható!
Enyhe biszexkent csatlakoznek parokhoz mindenki oromere!
Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.
Ma délután szabadtéri (nudi, sup, vagy bármi) programhoz csatlakoznék. Hetero pasi vagyok Győrből.
Sziasztok! Ma estére ( 19 óra után) párt,nőt keresek egy kellemes estére.Többit az adatlapomon olvasható. Ha érdekellek bennetek vagy téged írj üzenetet.