Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Türelemmel várok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 08:58

Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után kielégítenék orálisan pasit. Hely van.
Sziasztok!Nagykanizsàn keresek egy fiatalabb sràcot diszkrèt talikra,közös masztikra.Kezdő 42 èves sràc vagyok.
Sziasztok csak pár jatszik ?1vagy 2+fiu esetleg ? Üdv
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén keresek (lehet környező megye is) aktiv vagy uni férfit, aki szivesen illetve türelmesen (nem agresszivan) beavatna szinte mindenbe. 22 éves vagyok, szóval kb. 30 év maximum. Kicsit pufibb alkat vagyok, de nem nagyon.
Képeket küldök természetesen, ha te is. Nem vagyok kamus.
Kérlek irj privátban.

Képeket küldök természetesen, ha te is. Nem vagyok kamus.
Kérlek irj privátban.

Győrben párokkal biszex pasikkal ismerkednénk
Balaton körül párokkal, hölgyekkel szìvesen ismerkednék, utazni tudok.
Sárvári fürdőben van ismerkedésre nyitott pár?
Párt keresünk ahol a fiú hetero. Utazni tudunk.
Ha megtalálod, szívesen segítek!
(Ez egy válasz Itt ott üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 06:14

kolcsonos kenyeztetes, holgy tarsasagat keresem....Keszthely es kornyeke
Csorna,Sopron kör. Szopnék. Átutazó.
Sziasztok! Párt keresek akiket izgat ha szex közben jelen van egy néző, kukkoló. 48 éves szombathelyi pasi vagyok.
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Zalaegerszegen ma este 21 után kielégítenék orálisan pasit. Hely van.
Csorna és környékén pasi orálra?
Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson természet lágy ölén akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok!
Hétfő délutánra keresek párt vagy pasit.
Hétfő délutánra keresek párt vagy pasit.
kolcsonos kenyeztetes, holgy tarsasagat keresem....Keszthely es kornyeke
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében
Sziasztok!
Győr vagy környékén pár,hölgy mostani kalandra?
Győr vagy környékén pár,hölgy mostani kalandra?