Sziasztok. Biszex nőt ker győr-móvár környékén.
Sziasztok
Mai napra Győr vagy környéken esetleg egy unatkozó hölgy?
Nem csalódnál !
Helyem van!
Mai napra Győr vagy környéken esetleg egy unatkozó hölgy?
Nem csalódnál !
Helyem van!
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Sziasztok! Szívesen ismerkednèk holgyel illetve parokkal vas, zala, Győr moson és vonzáskörzetében! Ha a szimpátia kolcsoson reméljük több is összejön!
Nagykanizsàn keresek olyan nem független nőt,aki szeretne titkos szeretőt.Nem független,42 èves 175 cm 73 kg,sportos jóképű srác vagyok.
sziasztok van itt olyan pár aki fital sracal ismerkedne hetero alapon privibe lehet írni Zala Vas vármegyéből
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely megoldott.
sziasztok írtam privibe
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 12:39

Sziasztok,
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
Ma este kellemes idő töltéshez párt, nőt keresek.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék
Sziasztok! Fiatal egyetemista (középiskolás) pasit, pasikat keresünk. Keszthely és környéke előny. Privátba írj.
Sziasztok! ma Sopronba szívesen csatlakoznék szóló hölgyhöz vagy párokhoz! Enyhe bi vagyok!

Zalaegerszegen most pasi, akit kényeztetni lehet orálisan? Van hely. Priviben keress! Köszönöm.
Lenti és környékén szopnék. Hely is van, utazni is tudok. Irj ha tele vagy és szívesen segítek. Kivàncsi heterok is írhatnak.
Sziasztok.
Hetero házaspárnak szívesen lennék hazibaratja. Többi privát üzenetben.
Hetero házaspárnak szívesen lennék hazibaratja. Többi privát üzenetben.
Jól hangzik... Szupi lenne.
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 12:39

Sziasztok,
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Továbbra is keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 07:33
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Nem dohányzó. Testi lelki örömök velem te döntesz melyiket választod.
Bük környékén Bi ujupasi ma holnap?