Mai nap délelőtt délután pár vagy hölgy aki meglatogatna !!!helyem van de utazni is tudok igényes ápolt pasi vagyok !!!privatban várom a válaszokat
Holgy tarsasagat keresem kolcsonos kenyeztetesre...Keszthely es kornyeken
Sziasztok.
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
30 as inkább sportosba hajló kalandvágyó férfi keresné hölgyek vagy párok közelségének élvezetét Zalakaros és környèkèn.

Ennyi kamust itt tényleg. Mást nem is olvas az ember. Kiábrándító.
Moni076 vigyázzatok velük
Írják itt tali,visszakérdek hogy 100% e akkor meg már lemondják
Írják itt tali,visszakérdek hogy 100% e akkor meg már lemondják
Sziasztok!
Ma este holgyek,parok tali?
Akar csak egy masszazs erejeig a holgy oromere
(Heviz,keszthely)
Ma este holgyek,parok tali?
Akar csak egy masszazs erejeig a holgy oromere

(Heviz,keszthely)
Sziasztok. Holnap Hévízen aktív férfiakat kényeztetnék szopós számmal és jól dugható popsimmal
Sziasztok!Biszex fèrfitagu párt keresek akar ma is!Kor alkat mellèkes!Csak gondoljatok komolyan!Merjetek találkozni, gondoljátok komolyan!!!!!Győr!Akar csak kukkolasra, akar másra is

Sziasztok! A mai napon szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz. Fiatal, korrekt és igényes partner vagyok. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
viberen beszéltünk .Már ott voltam a nevezett utcában de ház sehol.És akkor írta hogy nem vagyok szimpatikus.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 07:44

Szóval max 2üzi után,aki nem kèpes telon folytatni az ismerkedèst,azt dobni kell.Aki komolyan gondolja/pároknál hölgy/,kell,hogy válalja a beszèlgetès.Igy mindjárt kiszürhető a párkènt regizett pasi.
ma pár v pasi???
Sziasztok
Igaz Zalaegerszegi vagyok,de szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 11:56
Igaz Zalaegerszegi vagyok,de szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szívesen ismerkednènk fiúkkal párokkal Zalakaros Nagykanizsa környékén helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Pàrt fogadnèk ma este Zalaegerszegen
Ma este egy hölgy,aki kalandozna egy igényes harmincas sráccal?
Győr és környéke!
Győr és környéke!
Valakinek nincs kedved horgászni ma egyet pár nő pasi?
Ma este szívesen ismerkednènk fiúkkal párokkal Zalakaros Nagykanizsa környékén helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sajnos az időpontot eltolták November 18.ra de aktuális!
(Ez egy válasz cPap30 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 02:39

A szombathelyi retro fesztivál (okt 14.) után kellő party és aljasodás után valakinél ott tudnánk aludni a párommal?
Részleteket megbeszéljük

Zala-Vas megyében Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
A mai nap folyamán kalandoznék normális párral!Nagykanizsa-Keszthely-Zalakaros.Privátban írj ha komoly vagy!