Sárvár környékén 2, 50 éves bi pasi megnézne bi párokat, srácokat sex közben.
Sziasztok! szeptember 8 estére keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon
Sziasztok! Lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Soproni partnereket keresek, lehetőség szerint hosszabb távra.
Sopronba Szopatnèk
Sziasztok
Keresek nőt asszonyt párokat heteró alapon hellyel rendelkezem Zeg-en
Magamról fiatal vonzó hosszú szexet bíró férfi vagyok
Keresek nőt asszonyt párokat heteró alapon hellyel rendelkezem Zeg-en
Magamról fiatal vonzó hosszú szexet bíró férfi vagyok
Nagykanizsán parkolok kamionnal a vámház uton és ha valakinek lenne kedved a számba élvezni leszopnám
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Sziasztok
Keresek magam mellé olyan hölgyet akivel párként párhoz lenne kedve velem csatlakozni 4es gabalyodáshoz
Keresek magam mellé olyan hölgyet akivel párként párhoz lenne kedve velem csatlakozni 4es gabalyodáshoz
Bögötön * van helye, bocsánat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 16:22
Törölt felhasználó (4719078)
VIP

Nagykanizsa,Zalakaros,Keszthely vonalon csatlakoznék párokhoz ,vagy hölgyekhez, és élvezném az életet, hetero alapon.
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk lányt/lányokat, nőt/nőket hármas/négyes kellemes időtöltésre. Haveromnak van helye Sárvár mellett, Bögötén.
Nagykanizsa,Zalakaros,Keszthely vonalon csatlakoznék párokhoz ,vagy hölgyekhez, és élvezném az életet, hetero alapon.
Győr és környékén csatlakoznèk pàrhoz vagy hölgyhöz. Kizárólag hetero alapon.
Haverommal keresünk lànyt harmadiknak,jókèpű 40 èvesek vagyunk
Szia!
Ma délutánra keresnék Győr - Komárom környékén, kellemes kikapcsolódáshoz partnert.
Ma délutánra keresnék Győr - Komárom környékén, kellemes kikapcsolódáshoz partnert.
Ma este szopnék diszkréten! Tata és környéke! Akár kíváncsi heterot is!
Rendszeres találkozásokra keresek intelligens partnereket Sopronban.
Jókèpű 30 as férfi keres elhanyagolt hölgyet akár hölgyeket Keszthely és Zalakaros körzetében...
Nincs velük semmi baj, volt szerencsém hozzájuk nem kamuzok. Kellemesen telt az együtt töltött idő, köszönöm nekik!
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 18:02

Moni076 vigyázzatok velük
Írják itt tali,visszakérdek hogy 100% e akkor meg már lemondják
Írják itt tali,visszakérdek hogy 100% e akkor meg már lemondják
Megbízható, igényes kellemes pár! Volt szerencsém együtt lenni velük. Nagyon élveztem, köszönöm!
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 12:39

Sziasztok,
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!