Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Ma este Győr és környékén ismerkednék. Ha szimpatikusnak találsz/találtok, írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Ma estére keresek társaságot.
Sziasztok holnapi nap keresek partnert Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Keszthely, Hévíz
privátban keress
lehetsz fiú lány és pár is

Aki szimpatikus annak írtok?
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2023. 09. 08. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 09:35

Kifejezetten sportos, igényes pár vagyunk. kizárólag a feleség örömére keresünk egy beszálló férfit a 15 vagy 16-a éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Igen
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 10:41

Sziasztok! Hétvégi Zalaegerszegi programokon lesz kint valaki innen?
Sziasztok. Holnap délelőtt valaki valakik Kanizsa Zeg környéke? Helyem nincs de szeretem a természetet is
Sziasztok !
Ma estére keresek partnert pár, nő estleg pasi személyében.
Keszthely mellett van helyem is. De utazni is tudok.
Privátban keress.
Ma estére keresek partnert pár, nő estleg pasi személyében.
Keszthely mellett van helyem is. De utazni is tudok.
Privátban keress.
győri ötvenes ,hatvanas hölgyet keresek szombat estére
Csinos hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Szombathelyen nő, pár esetleg?
ma este pasi v pár??
Sziasztok! Hétvégi Zalaegerszegi programokon lesz kint valaki innen?
Kifejezetten sportos, igényes pár vagyunk. kizárólag a feleség örömére keresünk egy beszálló férfit a 15 vagy 16-a éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Sziasztok.Szept 16 többes buli Zalaegerszegen. Csak párokat vagy hölgyeket keresek. Jelentkezni priven .
Sziasztok.Szept 16 többes buli Zalaegerszegen. Csak párokat vag!y hölgyeket keresek. Jelentkezni priven .
Sziasztok! Vas vármegyéből keres nőt,párt.HELLYEL RENDELKEZEM! Normális,kedves,diszkrét fiatalos pasi vagyok.
Ha érdekel és izgat milyen lehet egy nagy makkú pasival együtt lenni akkor ne habozz írni.
Érezzük jól magunkat akár ma akár szombat estére vagy akár Vasárnap délutántól,de akár bármikor megoldható.! Írj bátran!
Ha érdekel és izgat milyen lehet egy nagy makkú pasival együtt lenni akkor ne habozz írni.
Érezzük jól magunkat akár ma akár szombat estére vagy akár Vasárnap délutántól,de akár bármikor megoldható.! Írj bátran!
Továbbra is: Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!