Sopronban ismerkednék. Elsősorban nyitott párok válaszát várom (lehetőség szerint privát üzenetben.)
Párt keresek beszálnék harmadiknak vagy csak néznélek.Vas v Zalaegerszeg
Elfelejtettem az elérhetőségüket megkérdezni, szívesen találkoznák még velük.
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:30

Sziasztok. Keresem azt a Párt akikkel csütörtökön találkoztam a dunaparton Gönyű után.
El felejtettem az elérhetőségüket meg kérdezni, szívesen talalkoznák még velük.
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:30

Sziasztok. Keresem azt a Párt akikkel csütörtökön találkoztam a dunaparton Gönyű után.
Swinger partit keresünk nyugat magyarországon párommal !
Kellene-e, egy kedved/kedvetek szerint "használható" akár partiban is ingyen "ribanc"? Egészség, diszkréció alap!
szia írj rám helyem van szívesen vendégül látlak titeket
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 17:35

Ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk
Holnapi nap párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Párt keresek akiket izgat ha nézőként jelen van valaki.Szívesen megnézném egy párt/ csoportot szex közben. Vas megye.
Sziasztok. Este 9körül csatlakozna valaki/kik egy ápolt sportos 183.80 39.pasihoz?
Írtunk privátba de semmi válasz!
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Győr és környékén kirándulás.
Ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk
Párként keresünk ma estére párt Győrben!
Sziasztok!Szopatnék Szombathelyen!
Sziasztok.
Komáromba ma valaki aki kalandozna? Hölgy vagy pár személyében? Privátban írj kérlek.
Komáromba ma valaki aki kalandozna? Hölgy vagy pár személyében? Privátban írj kérlek.
kirándulás ma is?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Vasárnap valaki? privibe
Zala megye Lenti környékén keresek orálra partnereket. Kivàncsi heterók is írhatnak.