Sziasztok!
Pénteken 18 óra után keresek partnert.
Pénteken 18 óra után keresek partnert.
Vki most Zala megye Vas megye, privizz!
Sziasztok! Soproniakkal ismerkednék. Korrekt, megbízható középkorú férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel.
sziasztok! hölgyeket keresek egy kis hancurhoz, hosszu távra, hely ok, akár ott is alhatsz! vas megye.
Sexpartnert keresek
Diszkréten szopnék ma!Tata és környéke. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Sziasztok! Október közepén megyek Győrbe pár napra, szívesen találkoznék bi férfi tagú párral. Privizz
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék lánnyal/nővel kellemes időtöltés céljából, illetve egyik haverommal keresnénk lányt/nőt hármashoz, haveromnak helye van Sárvár mellett, Bögötön.
Idősebb elhanyagolt hölgyekkel ismerkednék Sopron-Kapuvár-Győr környékéről. Helyem korlátozottan van utazás nem probléma. Érezzük jól magunkat.

sziasztok vannak itt olyan párok akik hetero alapot keresnek maguk mellé a hölgy örömére fiatal srácot Zala Vas Somogy esetleg Sopron privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok! Zalai pàrok ma este???
Sziasztok ! Bi-re nyitott , érdeklődő barátot, havert keresek akivel felfedezhetjük egymást

Sziasztok ! Győr környékén hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznèk, kizárólag hetero alapon a hölgy örömére.
Sziasztok , partnert keresek adatlapom szerint Sopron és környékén

Sziasztok! Ápolt, potens, többesben tapasztalt pasiként keresek egy megbízható valós párt akikkel kellemes órákat tölthetnénk el együtt!
Soproni partnerekkel, főleg párral ismerkednék közös időtöltésre.
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek, diszkrét, ápolt, férfi vagyok.
Párt vagy hölgyet keresek, diszkrét, ápolt, férfi vagyok.
Sziasztok
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Vas megyében. 47 éves szombathelyi ff vagyok.