Sopronba a nök nemkeresnek sexpartnert? Vagy velem van a baj?
Sziasztok! Ma estére szórakozni vágyó hölgyet ,hölgyeket várunk Győrtől 10km kb.
2 jóképű kandúr

Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten illetve elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Maszsàzs is. Te döntesz melyiket választod. Elhanyagolt férj.
Sziasztok,
Szivesen ismerkednek veletek.
En apolt igenyes nagykanizsai ferfi vagyok.
Irtam privatban elerhetoseget. (Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 20:31
Szivesen ismerkednek veletek.
En apolt igenyes nagykanizsai ferfi vagyok.
Irtam privatban elerhetoseget. (Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Zalaegerszegen holnap (péntek) déltől kettőig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Keszthely környékén szívesen ismerkedek párokkal vagy hölggyel!
Helyem van de szívesen utazok is!
Keszthely környékén szívesen ismerkedek párokkal vagy hölggyel!
Helyem van de szívesen utazok is!
Üdv!
Szívesen nyalnék puncit, akár viszonzatlanul is. Orgazmusig, többször is
Kinek lenne kedve hozzá?
Fiatalos, kedves, sportos pasi vagyok.
Szívesen nyalnék puncit, akár viszonzatlanul is. Orgazmusig, többször is

Kinek lenne kedve hozzá?
Fiatalos, kedves, sportos pasi vagyok.
Sziasztok holnap délelőtt bvagy mostanában délután kaladoznek Győrben.
)

Sziasztok! Van itt olyan pár vagy lány aki szívesen venné egy ápolt masszőr pasi társaságát a hétvégén!?
Keresünk egy kifejezetten nagy intim mérettel rendelkező srácot, aki kizárólag a feleségem kényeztetésére beszállna hozzánk harmadiknak.
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Sziasztok!
Pénteken 18 óra után keresek partnert.
Pénteken 18 óra után keresek partnert.
Vki most Zala megye Vas megye, privizz!
Sziasztok! Soproniakkal ismerkednék. Korrekt, megbízható középkorú férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel.
sziasztok! hölgyeket keresek egy kis hancurhoz, hosszu távra, hely ok, akár ott is alhatsz! vas megye.
Sexpartnert keresek
Diszkréten szopnék ma!Tata és környéke. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Sziasztok! Október közepén megyek Győrbe pár napra, szívesen találkoznék bi férfi tagú párral. Privizz
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék lánnyal/nővel kellemes időtöltés céljából, illetve egyik haverommal keresnénk lányt/nőt hármashoz, haveromnak helye van Sárvár mellett, Bögötön.
Idősebb elhanyagolt hölgyekkel ismerkednék Sopron-Kapuvár-Győr környékéről. Helyem korlátozottan van utazás nem probléma. Érezzük jól magunkat.