Sziasztok
Győr és környékén ismerkednénk pasival..
Leírjuk azért,hogy nem mára és holnapra keresünk..
Arcos képet kérünk,vakrandira nem megyünk,mivel sokan látatlanba taliznának..Arra járok fuvarba,több 100 kilóméterről ne..
Képcsere,első szimpátia után kis viber,személyes tali ..(kv,stb).
Utána a képzeletedre bízzuk..
Győr és környékén ismerkednénk pasival..
Leírjuk azért,hogy nem mára és holnapra keresünk..
Arcos képet kérünk,vakrandira nem megyünk,mivel sokan látatlanba taliznának..Arra járok fuvarba,több 100 kilóméterről ne..
Képcsere,első szimpátia után kis viber,személyes tali ..(kv,stb).
Utána a képzeletedre bízzuk..
Sopronban ismerkednék környéki (esetleg itt üdülő) párral. megbízható 50 /180/80 fügetlen férfiként keresek intelligens partnereket aár hosszabb távra is.
Zalaegerszegen most szopnék, hely van.
szia hol vagytok helyileg ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 01:35
Törölt felhasználó (4666955)

Sziasztok. 35 év körüli srácot keresünk ma estére.
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk lányt/nőt hármas/négyes többes szexre.
Barátomnak van helye Sárvár mellett Bögötön, illetve utazni is tudunk normális távon belül.
Barátomnak van helye Sárvár mellett Bögötön, illetve utazni is tudunk normális távon belül.
Soproni partnerekkel ismerkednék.
sziasztok valaki ismerkedni?veszprém megyei vagyok
Párommal kizárólag bi hölgyet keresünk harmadiknak 35 éves korig.Hely adott, ápoltság, intelligencia elvárt.
Nem is tudom, mit írjak. Csak komolyak. Nem gondolod, hogy ehhez legalább neked komolynak kellene lenned és ki kellene töltened z adatlapodat?
Sziasztok! Ma vagy holnap este kukkolható pár Keszthely környékén?
Zalaegerszegen holnap reggel és délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Szivesen ismerkednek csinos,normalis párral...
Én 30 éves 183cm 86kg sportos,sarmos, masok szerint extran helyes srac vagyok!
utazni tudok... de fogadni is! privat uzenetre valaszolok!
Én 30 éves 183cm 86kg sportos,sarmos, masok szerint extran helyes srac vagyok!

ma estefelé zegen pár v pasi??
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keres. Kor alkat nem számít. Ha csak maszsàzs kell azt is vállalom. Csók
Sziasztok
Párok , hölgyek vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Párok , hölgyek vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Sziasztok!Csinos pár aki pasit keres ma estére, hétvégére?Nyugat Magyarország, Veszprém.
Győrben keresek hellyel rendelkező aktív pasit ma estére. Szolis, csupasz passzív vagyok!
Zalaegerszegen ma 12-14 között szopnék. Hely van.