Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok. Ma dutan Komáromba hölgy vagy pár aki pasit keres? Privát ba írj kérlek
Sziasztok ! Ezen a hétvégén Zala megyében leszünk , szívesen fogadnánk csinos hölgy esetleg pár ismerkedését ..Fiukat nem keresünk .
Zalaegerszegen ma délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
ma valaki......pár ? hölgy v pasi??
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Mai napon szopnék pasit Nagykanizsán hely biztositott
Sziasztok
Délelőtt tali hölgy, pár?
Délelőtt tali hölgy, pár?
Sziasztok! Tapasztalt masszőrként keresem azokat a hölgyeket akiket otthon elhanyagolnak! Éljük meg napjainkat úgy hogy nekünk is jó legyen! Ha érdekel írjatok nyugodtan!
Sziasztok ma valaki délután fél 3 felé Szentgotthárdon ?
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk egy lányt/nőt, aki szívesen hármasozna velünk, vagy akár négyesezne, ha van lány/női ismerőse, aki csatlakozna.
Barátomnál van hely Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk 100km-en belül.
Barátomnál van hely Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk 100km-en belül.
Ma este 10 körül? Ha nincs későn a szexhez?
Hölgyek? Van bevállalós csaj? Írj priv Csak aki mer is találkozni
Hölgyek? Van bevállalós csaj? Írj priv Csak aki mer is találkozni
09,19 Kedden napközben és délután pasit szopnék helyem van 45 éves vagyok Nagykanizsán !
Szerda (09.20) délelőtti időszakban keresünk biszex partnert (vagy partnereket) egy kellemes gabalyodáshoz. Ha kedveled a telt formákat ,és a többes felállást vegyük fel a kapcsolatot.
Zalaegerszegen mától szerdáig munka után délután estig pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Vki most?helyem van privizz Zala megye Vas megye
Győr környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget!!! Szőkék előnyben! Vad pervi lányok előnyben!!! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!!!
Sziasztok!Győrújbaráti Majka koncerten valaki,valakik esetleg???
Sziasztok
Van itt Zala -Vas megyei Pár, hölgyek akikkel lehet ismerkedni?
Van itt Zala -Vas megyei Pár, hölgyek akikkel lehet ismerkedni?
Kukkolni lehet ma este valakiket ?? Héviz 20 km körzetében?