Vki most délelőtt? pasi hölgy vagy pár? privizz Zala megye Vas megye
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok! Mosonmagyaróvár és vonzás körzetében keresek az esti órákban olyan lányt és hölgyet aki szeretné ha kényeztetnék! Párok jelentkezését is várom a hölgy örömére! Írjátok bátran.
Sziasztok!
Most Sopronba valki le ápolná a farkam?
Most Sopronba valki le ápolná a farkam?
Ma este Nagykanizsán pasit szopnák helyem van
Ma sopronba keresek bi alapon bárkit egy kis mókára!
Irj uzit es megbeszelunk mindent
Irj uzit es megbeszelunk mindent
Sziasztok
Bük és környéken töltök néhány hetet. Szívesen ismerkedem párokkal
Ha felkeltettem érdeklődésetek, várom az üzenetet.

Bük és környéken töltök néhány hetet. Szívesen ismerkedem párokkal

Ha felkeltettem érdeklődésetek, várom az üzenetet.
Sopronban ismerkednék
(Ha lehet, priviben írj!)

Nagykanizsán pasit szopnák helyem van
Továbbra is kényeztetnék pasit ma Zalaegerszegen. Hely van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 10:19
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Fiatal párként keresünk beszállót beszállókat 25éves korig Vas megye Sárvár
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok. Ma dutan Komáromba hölgy vagy pár aki pasit keres? Privát ba írj kérlek
Sziasztok ! Ezen a hétvégén Zala megyében leszünk , szívesen fogadnánk csinos hölgy esetleg pár ismerkedését ..Fiukat nem keresünk .
Zalaegerszegen ma délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
ma valaki......pár ? hölgy v pasi??
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Mai napon szopnék pasit Nagykanizsán hely biztositott
Sziasztok
Délelőtt tali hölgy, pár?
Délelőtt tali hölgy, pár?
Sziasztok! Tapasztalt masszőrként keresem azokat a hölgyeket akiket otthon elhanyagolnak! Éljük meg napjainkat úgy hogy nekünk is jó legyen! Ha érdekel írjatok nyugodtan!