Sziasztok . Nővel , párral ismerkednénk a közelben ha.....
Sziasztok ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Zalakaroson most hétvégén párhoz csatlakoznék.
Sziasztok szoktatok szabadban a párotok tangáját otthagyni szívesen megkeresnèk egy párat vagy esetleg cserèlnèk zala
Megyèben
Megyèben
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk lányt/nőt hármas, illetve négyes csoportszexre, ha netán vannak lány/nő ismerősök, akik szívesen benne lennének.
Barátomnak van helye Sárvár mellett, Bögötön... Illetve utazni is tudunk kb. 100km-ig.
Barátomnak van helye Sárvár mellett, Bögötön... Illetve utazni is tudunk kb. 100km-ig.
Szia/Sziasztok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van! Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van! Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Partnert keresek....
oké oké és mi van ha nem . ?
(Ez egy válasz Sleon2 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké oke, de te egyedül vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 15:18
Törölt felhasználó (4716387)

sziasztok , győr környékén hova érdemes menni szabadtéri szexhez párként ?
Szia.
Co-valter után Rába partra szoktak, de 1 es fő út bal oldalon Duna felé sok lehajtó van. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 15:18
Co-valter után Rába partra szoktak, de 1 es fő út bal oldalon Duna felé sok lehajtó van. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716387)

Ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Hello. Holnap napközben veszprém,vas megyéből valaki? Privibe.
Sziasztok! Ezen a hétvégén ismerkednénk Zala megyei hölggyel ,párral .
Sziasztok
Ma este szexpartner? 10körül? Sárvár, Szombathely, Celldömölk.
Adatlapomon van par kép magamról
Írj és megbeszéljük
Ma este szexpartner? 10körül? Sárvár, Szombathely, Celldömölk.
Adatlapomon van par kép magamról
Írj és megbeszéljük
Sziasztok.
31éves komáromi srác vagyok
Komárom és környéki srácokat (max50km) keresek lazább dolgokra..
Max 50 éves korig. Légy fiatalos, és jó farkú..
Orális játékok érdekelnének elsősorban.
Imádok szopni egyoldalúan is.. de kölcsönös orál is jöhet..
Előny ha méretes a farkad, és kíváncsi srác vagy.
Ápoltság diszkréció adott és elvárt!
Társkeresős profilomon részletesebben le van írva mit is keresek.
Köszönöm ha elolvastad a hirdetésem.
Jó keresést mindenkinek!
31éves komáromi srác vagyok
Komárom és környéki srácokat (max50km) keresek lazább dolgokra..
Max 50 éves korig. Légy fiatalos, és jó farkú..
Orális játékok érdekelnének elsősorban.
Imádok szopni egyoldalúan is.. de kölcsönös orál is jöhet..
Előny ha méretes a farkad, és kíváncsi srác vagy.
Ápoltság diszkréció adott és elvárt!
Társkeresős profilomon részletesebben le van írva mit is keresek.
Köszönöm ha elolvastad a hirdetésem.
Jó keresést mindenkinek!

Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok! Győrben keresek bi vagy passziv sracot!
Helló, partnert keresek,kalandoznék Szombathelyen, férfi vagyok. Nem feltétlen ma...
Sziasztok M1 arrabona Budapest felé vezető oldal? Unatkozó vagy magányos lánnyal találkoznék!