Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
pentek delutan 5-6 korul kovalter kornyeken pasival taliznank… sex nelkul csak laza dumalgatas ujjazas max. Esetleg kiveri neki parom…40 eves korig.

Sárváron és környékén csatlakoznék párokhoz, vagy pasit, pasikat keresek, helyem sajnos nincs.
Soproni párral ismerkednék.
Keszthely, vagy környékén ismerkednék, teljesen testközelből is

Sziasztok ! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, kizárólag hetero alapon.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Helloo ma Győr vs. környéke szabadtéri autós kaland is érdekel .
Sziasztok! Írtam privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (4655826)

Párokkak,pasival ismerkednénk adatlapunk alapján
Szombathelyen 10.03. délután keresek hölgyet vagy párhoz csatlakoznék! Helyem sajnos nincs!
holgy tarsasagat keresem,Keszthely es kornyeke
Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
hello
Balaton deli parton leszek ma,csatlakoznek parhoz,akar mindket fel oromere
magas,ferfias ficko vagyok meretes farokkal
irjatok itt,ismerkedjunk
Balaton deli parton leszek ma,csatlakoznek parhoz,akar mindket fel oromere
magas,ferfias ficko vagyok meretes farokkal
irjatok itt,ismerkedjunk
Győr Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt férj vagyok. Csók
Sziasztok holnap délelőttre keresünk pasit harmadiknak a hölgy tag részére.35 éves korig
Sopronba szopatnèk
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Szopatnék Szombathelyen!
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel...Elsősorban kedves, nyitott párok levelét várom.
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.