Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk lányt/nőt hármasra, esetleg négyesre, ha van ismerősöd/barátnőd, aki szívesen csatlakozna.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk maximum 100km-en belül.
Párokat nem keresünk, barátom még nem menne bele egy idegen pasi előtt, ne haragudjatok...
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk maximum 100km-en belül.
Párokat nem keresünk, barátom még nem menne bele egy idegen pasi előtt, ne haragudjatok...
pár v pasi? vas-zala megyében ma...
Ismerkedésre nyitott pár (Bük,Sárvár,Kehidai) fürdő szaunarészlegén lesz a mai napon?
Sziasztok párhoz csatlakoznék a mai napon aki komolyan gondolja, de ha úgy alakulna jobb lenne hosszú tartós baráti kapcsolat elérhetőséget küldjetek, de a komolyan gondolja.
sziasztok párokat keresek hármas szexre veszprém megyében lakom minden jóbban benne vagyok írj
sziasztok hármas szexre keresek párokat helyem van veszprém megyében
Kanizsa valaki?
Este 21:30-ig van helyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 29. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 14:56
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen most pasi?
A sok valótlan dumát félretéve,pasit keres valaki vagy valakik hétvégére? Gondolok itt lányokra és párokra!Nyugat Magyarország.
Sziasztok!
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Zeg-Lenti-Letenye vonalon vki? Kényeztetnék. Kívàncsi heterók, pàrok is írhatnak! Privizz
Nem tudom akkor kit keresnek.
azért ahogy nézem te is elég igényes vagy. Lehet az a baj..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 29. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 15:07

Törölt felhasználó (4669692)

Nekem se nyugi! :(
Nekem se nyugi! :(
(Ez egy válasz Marko9009 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Írtam de nem válaszoltok....... (Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 27. szerda 22:58
Írtam de nem válaszoltok....... (Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
pentek delutan 5-6 korul kovalter kornyeken pasival taliznank… sex nelkul csak laza dumalgatas ujjazas max. Esetleg kiveri neki parom…40 eves korig.

Zalaegerszegen most pasi?
Holgy tarsasagat keresem aki szeretne swingerclubba jarni,de nincs kivel.. en is kezdo vagyok, ezert keresek olyat akivel egyutt mennenk
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma napközben randiznék utazni tudok autós sem akadály
Sopronban ismerkednék középkorú férfiként intelligens párral.