Mosonmagyaróvár és környékén párt kukkolnèk esetleg ha van igény beszálnèk!
Zalaegerszeg 21 után szopnék. Helyem van.
sziasztok van itt olyan pár akikhez lehet csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Sopron Veszprém Vármegyéből?
Sziasztok!
Aktív esetleg Dominans partnert keresek esetleg Domot!
A szerepjaték esetleges Sub-Dom felállás és a többes szex is igencsak erdekell.
Popsim Szőrös amit tudok borotválni igény szerint ahogy a testemet is.
Kevésszer dugott meg tapasztalatlan száj es fenek! A fenekemet igencsak izgatja a gondolat hogy beleélvezzenek!
Varom a jelentkezést.
Aktív esetleg Dominans partnert keresek esetleg Domot!
A szerepjaték esetleges Sub-Dom felállás és a többes szex is igencsak erdekell.
Popsim Szőrös amit tudok borotválni igény szerint ahogy a testemet is.
Kevésszer dugott meg tapasztalatlan száj es fenek! A fenekemet igencsak izgatja a gondolat hogy beleélvezzenek!
Varom a jelentkezést.

Zalaegerszeg környékén cumiznék! Privizz
Sziasztok! Pápa és környékén keresünk olyan pasit akit maszti közben megleshetnénk kocsiból!
Hölgyet vagy párt keresek napközben Sárváron helyem sajnos nincs de megoldható!
holgy ismeretseget keresem....Keszthely es kornyeke
GYMS, Vas, Zala megyében nővel, hölggyel, párral ismerkednék heteró alapon! Ápolt, diszkrét fiatal férfi vagyok
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok.
Keresem azt a szöke nagyon szexi hölgyet aki ma délután kinnt volt a kovalter mögött. Ha itt vagy akkor jelentkezz kérlek szívesen ismerkednék veled.
Keresem azt a szöke nagyon szexi hölgyet aki ma délután kinnt volt a kovalter mögött. Ha itt vagy akkor jelentkezz kérlek szívesen ismerkednék veled.
Sziasztok! Most hétvégén párt vagy hölgyet szívesen látnék vendégül nálam Zalaegerszegen családi házban.
Zalaegerszeg most pasi?
Sziasztok!Zirc környékén keresek párt,bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Uni/passzív szerep érdekelne.Írjatok!
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár, Sopron környékén keresek, hét közben, esténként ráérő, hölgyet, esetleg párt, hosszú távú, diszkrét kapcsolatra. 40 felettiek előnyben!
Mosonmagyaróvár, Sopron környékén keresek, hét közben, esténként ráérő, hölgyet, esetleg párt, hosszú távú, diszkrét kapcsolatra. 40 felettiek előnyben!

Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit orálisan lehet kényeztetni?
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!