Sziasztok valaki szex?
Sziasztok. Vasmegyében keresek hoki partnert
van itt olyan pár akik szoktak szexbulit szervezni és pasikat hivnak Zala Vas Somogy esetleg Sopron környékén privibe lehet írni
Sziasztok! Ma délután szívesen kalandoznék egy párral Győr és 100 km-es körzetében. Ha van kedvetek hozzunk össze egy jó délutánt!
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok! Szerda délelőttre keres összeszokott 3-as (2fiú 1lány) elsősorban bi párt hölgyet. Továbbiak priviben
Sziasztok ! Október 24-26 között Hévizen leszünk. Szeretnénk a kikapcsolódásunkat egy kicsit fűszerezni. Akit érdekel kérjük privátban jelezze.
Sziasztok! Ma délelötre és egész délutánra gangbangre keresünk egy bi hölgyet.Csak hölgy! 1 pár és 2 pasi mellé.20-50 év között.
Még vagytok?
(Ez egy válasz stalker456 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 14. szombat 06:41

Sziasztok. Még mindig aktuális. Szombat délután (okt. 14.) 3-7 között Kapuváron keresünk hetero alapon pasit hármas kalandra. Hely van, legyél 20 és 40 év közötti, vékony vagy max normál alkatú, szőrtelen vagy fazonírozott.
Sziasztok aktuális még?
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok aktuális még?
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2023. 10. 13. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 21:09

Sziasztok!
Győr és környékén pár,hölgy,autós kaland,kukkolás ma este folyamán?
Győr és környékén pár,hölgy,autós kaland,kukkolás ma este folyamán?
Sziasztok! Holnap Bükfürdő szaunában valaki kaland?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Sziasztok ma este volna kedvetek huncutkodni Győrbe
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Pápa és környékén (max 50km) valaki ma este?

Sziasztok! Vas Zala megyéböl párral ismerkednék. Ha gondoljátok írjatok. Hátha hasonló elképzelésünk van.
Sziasztok!
Győrből pár ma estére? Szívesen ismerkednénk.
Győrből pár ma estére? Szívesen ismerkednénk.
Ma estére adatlapunknak megfelelően +pasit keresünk Győrtől 30 km-re. Az idő rövidsége miatt, telefonszámos jelentkezést várunk.
Senkinek nics kedve hát nem értem!
Senkinek nics kedve nem értem!