Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Basszus, késön láttam meg
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 13:22

Nagykanizsa környékén keresünk ma délutánra estére férfit. Helyünk van.
A normális ember közli, hogy bocsánat, nem vagy az esetem. A gerinctelen meg szó nélkül lelép. Aztán ezt még két alkalommal újból megismétli, mert gerinces. lasthopecv-ék gerincesek, ellentétben az ilyenekkel. Felesleges mosakodni, mindenki tud olvasni. Tükörbe kellene nézni kedves cicuska.
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 11:11

Na persze.....de ha ti találtok valakit a ti adatlapotok elvárásainak megfelelően akármi legyek vajon ti mit csináltok ha nem felel meg márpedig képlékeny nagyon a dolog
Na persze.....de ha ti találtok valakit a ti adatlapotok elvárásainak megfelelően akármi legyek vajon ti mit csináltok ha nem felel meg márpedig képlékeny nagyon a dolog
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 10. 25. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 06:48

Valakinek gondja van a szovegertessel.
laller szerint nem találkoztatok. Több eset lehet:
A) tényleg elmentetek, távolról megneztetek és ahelyett, hogy odamentetek volna/felhivtad volna/írtál volna neki, hogy bocs nem oké, ehelyett kifogást kerestél.
B) el se mentél
Szerintem egyik sem a gerincesseg jellemzője, de te tudod
És igen,van amikor ránézésre el lehet dönteni, mert nincs foga, más van a képen, mint a valóságban, túl kövér, túl sovány, de gondolom a személyes találka előtt volt képcsere és/vagy videochat.
A) tényleg elmentetek, távolról megneztetek és ahelyett, hogy odamentetek volna/felhivtad volna/írtál volna neki, hogy bocs nem oké, ehelyett kifogást kerestél.
B) el se mentél
És igen,van amikor ránézésre el lehet dönteni, mert nincs foga, más van a képen, mint a valóságban, túl kövér, túl sovány, de gondolom a személyes találka előtt volt képcsere és/vagy videochat.
Sziasztok!
Szombathely környékén most kalandozna valaki?
Szombathely környékén most kalandozna valaki?
Sziasztok! Némi tapasztalattal rendelkező fiatal srácként keresnék lányt, nőt, esetleg párt kellemes időtöltésre.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve közelemben lévő helyekre tudok utazni, de lakást is tudnék foglalni Szombathelyen, ha esetleg messzebbről tudna utazni nő vagy pár.
Ha esetleg egy fiatal srácra vágysz, írj nyugodtan.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve közelemben lévő helyekre tudok utazni, de lakást is tudnék foglalni Szombathelyen, ha esetleg messzebbről tudna utazni nő vagy pár.
Ha esetleg egy fiatal srácra vágysz, írj nyugodtan.
Hello. Ma valaki?
Valakinek gondja van a szovegertessel.
B) el se mentél
És igen,van amikor ránézésre el lehet dönteni, mert nincs foga, más van a képen, mint a valóságban, túl kövér, túl sovány, de gondolom a személyes találka előtt volt képcsere és/vagy videochat. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
B) el se mentél
És igen,van amikor ránézésre el lehet dönteni, mert nincs foga, más van a képen, mint a valóságban, túl kövér, túl sovány, de gondolom a személyes találka előtt volt képcsere és/vagy videochat. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap délutánra keresnék párt, (fiú - lány).Hely van!Nagykanizsa.
Fiatal,helyes srác vagyok.Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos!Ha csak nézőként lehetnék jelen ,az se gond
Holnap délutánra keresnék párt, (fiú - lány).Hely van!Nagykanizsa.
Fiatal,helyes srác vagyok.Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos!Ha csak nézőként lehetnék jelen ,az se gond
Vas megyében párral ismerkednék heteró alapon!
Sziasztok. Hölggyel holnap este szívesen találkoznék. Autós kalandra. Győr és környéke. Igényes normális pasi vagyok. Privátba írj kérlek

Ismerkednek vas megye elony . (Bi)
Az az 5% szerintem jóindulatú becslés. Tudom hogy nincs feltöltve képem ide, de amikor írok valakinek egy normális üzenetet és leírom hogy természetesen tudok küldeni magamról és semmi válasz… :( szerintem elszomorító az arány. De ezt leírta bonnieclyde is az előbb. Még szerencse hogy én benne voltam abban a kettőben

Mi elmentünk megnéztük és ennyi ...mi a gond???
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 10. 24. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 06:29

Ha nem ok, akkor nem az, de akkor mondjátok azt. Ha hitegetsz valakit, aztán nem mész el, az gerinctelenseg.
És ezzel persze rontod a gerinces párok esélyét is.
És ezzel persze rontod a gerinces párok esélyét is.
Sziasztok!Igen nagyon nehéz a keresés,az a baj a sok csalódás elveszi az ember kedvét,95 %a nem gondolja komolyan,akkor azt az 5%ot kell megtalálni,nem egyszerű feladat,akinek pedig sikerült azoknak tényleg gratulálok,majd csak össze jön itt is valami
Hello.
Győrben szextali mostanában?
Üdv T.
Győrben szextali mostanában?
Üdv T.
De még milyen jó volt. Sikerült is meg örökíteni.
(Ez egy válasz deszto üzenetére (2023. 10. 24. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 16:18

Nekem innét a közelmúltban jött össze többszöri találkozó egy párral. Nagyon jó élmény volt. Nem egyszerű itt ismerkedni sajnos.
Nekem innét a közelmúltban jött össze többszöri találkozó egy párral. Nagyon jó élmény volt. Nem egyszerű itt ismerkedni sajnos.
Szopatnék Szombathelyen