Hello ma éjszakára egy csajszi,nőci,hölgy hozzánk?Nem bánad meg.Biszex vagy leszbikus.
Mert ha valaki üzenetet küld neked, akkor nem válaszolsz rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 15:40
Törölt felhasználó (4721293)

Miből gondolod hogy kamus vagyok
Miből gondolod hogy kamus vagyok
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Este Kanizsa? Hely ok. Képet tudok küldeni.
Te is kamus vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 12:40
Törölt felhasználó (4721293)

Zalaból szexre kikapcsolódásra keresek partnert
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Szex és szex minden ami szex
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Partnert keresek.
Este valaki Kanizsa? Helyem van.
Zalaból szexre kikapcsolódásra keresek partnert
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Érezük jól magunkat
Van jelentkező?
Sziasztok!
Ma este bulizni megyek Győrben! Szívesen ismerkednék hölggyel, párral Győrből! Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok!
Írj, írjatok!
Ma este bulizni megyek Győrben! Szívesen ismerkednék hölggyel, párral Győrből! Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok!
Írj, írjatok!
Sziasztok Hölgyek,lányok!Zalai normális férfi vagyok jó mérettel.Szivesen lennék a társaságotokban ha vágytok egy kis kényeztetésre.Szép napot!
Szopatnék Szombathelyen
Sziasztok! Mára (11.25) és holnapra (11.26)nőt párt keresek egy kellemes kikapcsolódásra.Diszkrét pasi vagyok. Találkozó nálam!
En csatlakoznek
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 11. 24. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 15:25

Hétfőn Bükfürdő leszek,furdenek,szaunaznek.. valaki/valakik csatlakozna/csatlakoznak?
Sziasztok
Holnap estére keresek partnert.
Holnap estére keresek partnert.
Sziasztok!hölggyel,párral ismerkednék!
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnap estére keresek hellyel rendelkező párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra közelemböl
Domináns bi párt keresek.
Valaki Zalaból? Szex
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.