ma délután zegen valaki???
Partnert keresek.
Zalaegerszegről ismerkednék.
Sziasztok ! Pàrokkal ismerkednénk, minden jóra.

Sziasztok! Lányt,hölgyet szeretnénk megismerni közös hancúrozásra és ami bele fér,helyünk van utazni tudunk nálunk id aludhstsz több napig is....
Szia/sztok..ma csütörtökön lenne alkalmam találkozni.Helyem nincs autom van.Bp és esetleg közvetlen közele fót,Gödöllö ami még elérhetö.
Uni akt nös bi vagyok...ezt tetözöm,hogy nagydb full szörös testü,és nyirt kopasz...borostás..arc..haj...
Inkább szopnék..de viszonozhatod is.Aktusnál csak aktiv.
.irj és találkozzunk.
Köszi az értelmezést.
Uni akt nös bi vagyok...ezt tetözöm,hogy nagydb full szörös testü,és nyirt kopasz...borostás..arc..haj...
Inkább szopnék..de viszonozhatod is.Aktusnál csak aktiv.
.irj és találkozzunk.
Köszi az értelmezést.
Soproni partnerekkel ismerkednék.
Fiatal, igényes,magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznèk párhoz. Utazni tudok de néha helyem is van.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Mindent megteszek megjavitok ..stb
Sziasztok van itt olyan pár akik szoktak esetleg Bükfürdőbe vagy Kehidakustányba vagy Sárvár vagy Z.karosra nudizni menni és ott ismerkedne Szingli fiatal sráccal privibe lehet írni
20 éves fiú max 30 éves lányokkal találkoznak. Zala megye
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr! Akár masszázs!
Van itt hölgy akki szereti ha sokáig kényeztetik puncijukat
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
2 pár (mi és még egy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre egy 3-ik párt,zene, tánc,szauna, társas,buli egymás előtti, melletti szex .Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.privát üzenetet várunk.
Zalaegerszegen ismerkednék.
Ismerkednék vas megye.. (bi)
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr!
Sziasztok! Hétköznap délelőttre vagy délutánra nőt,pár fogadnék Vas megyéből. Normális,diszkrét pasi vagyok. Írj üzenetet privátban.