Sziasztok. Pápa és környékén (max 50-60km) keresnék uni vagy aktív srácot kalandra a mai napra. Kíváncsi heterók is bárran írhatnak

Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel, vagy párral a hölgy örömére, akik fiatal srácot keresnének szórakozásra.
Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyem közelébe tudok utazni (Csepreg, Bükfürdő, Simaság, Újkér, Sopronhorpács, stb..).
Esetleg Szombathelyen tudnék foglalni egy lakást pár órára, vagy kipróbálnám extrém helyeken. Ha szórakozásra, és élvezetekre vágytok, írjatok nyugodtan.
Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyem közelébe tudok utazni (Csepreg, Bükfürdő, Simaság, Újkér, Sopronhorpács, stb..).
Esetleg Szombathelyen tudnék foglalni egy lakást pár órára, vagy kipróbálnám extrém helyeken. Ha szórakozásra, és élvezetekre vágytok, írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
45,42 éves párként igényes párral ismerkednénk!
Szopok nyalok gombot. Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Mind két fél örömére is. Írj.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Masszázs, intim masszázs is! Győr
Pápa és környékén (max 50km) találkozna valaki ma este? Helyem van, de utazni is tudok
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Ma valaki feleség örömére Nagykanizsa csak nagy mérettel jelentkezz
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 27. szerda 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 05:36
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy tudj utazni.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok valaki ma pár nő estleg pasi? Autós kaland de hely is van
Sümeg környékén
Sümeg környékén
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Sziasztok! Szilveszterkor fogadnék hölgyet vagy párt, párból többet is! Buli szex reggelig!
Sziasztok! Ma nincs kedve valakinek talizni? Akár csak beszélgetni!
Nagykanizsa es kornyeken CSINOS hölgytagu parhoz csatlakoznek! En extran helyes 183cm 88kg sportos 30 eves ferfi vagyok! Privátban...