Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Zalaegerszeg környékén szopnék. Privizz
Sziasztok !Nagykanizsai srác vagyok.Párt keresek kortól függetlenül .
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Zalaegerszegről ismerkednék.
Sopron környékén idősebb hölgyeket kényeztetnék!!!
Soproni partnerekkel ismerkednék...elsősorban párok személyében, akár hosszabb távra.
Párt lehet ma kukkolni??

Sziasztok! A pár férfi tagja vagyok! Feleségemnek elmondtam hogy engem vonz a hármas szexben a férfi biszex dolog! Sajnos ebben ő nem partner... Viszont azt mondta próbáljam ki nyugodtan csak ha találok ilyet ő ne tudjon róla mert ez neki már nem jön be. Szóval Vas Zala Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében keresek hellyel rendelkező párokat! Ha komolyan érdekel akkor Viberen folytatódna az ismerkedés! Írj bátran!
Sziasztok! Egy férfival közösen keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére.
További dolgokat privátban.
További dolgokat privátban.
lányok,párok keszthely környékéről?laza sex kapcsolatra senki?nap közbeni szabad idővel?
Sziasztok!ma délután lány vagy pár Szentgotthárdon?
Sziasztok Győr Dunaújváros Szekszárd Pécs vonalon közlekedek a mai nap délutáni esti órákban útitárs vagy esetleg még is állatok hölgyeknél pároknál többit privbe beszéljük meg☺️
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna! Győr.
Zalaegerszegen most orálisan kényeztetnék pasit.
Celldömölk környékén valaki?

Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
sziasztok szombaton lesznek innen párok a bükfürdöi textilmentes részbe?privibe lehet írni nyugodtan
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 12:05
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.