Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Győrben most valaki pár vagy fiú ???
Faszimádó Transzi vagyok.Január 13-án 20 órai kezdéssel álarcos GANGBANG partit rendezek Szombathelyen .Helyem van reggelig.Csillogó olajos popsival várlak titeket..Álarcot,gumit,hozzon mindenki magának..Csak aktív pasikat keresek akik szopatnak,seggbe basznak,szét geciznek és lepisílnek..Aki rám verné vagy csak lepisílne az is jöhett.Egy jó űritésre,hugyozos alázásra tökéletes vagyok..Aki részt venne az írjon .
Szombathelyen ismerkednék biszex párral pasival. Képzett masszőrként szivesen maszírozok is. Helyem sajna nincs
Zalaegerszegen most pasi?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Győr. Hogy ne fussunk, felesleges köröket! Először, személyes tali, ha minden ok,mindenkinek, köv tali mehet a szex. Győr.
Ma délután Győr és Móvár környékén keresek hellyel rendelkező párt vagy női fehérneműst
Marcali környékén bi pasi?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok ismerkednék hölggyel,párral!
Párosunk bi passzív férfi tagja egyedül keres aktív férfiakat Marcali és 30-40 km-es körzetében.
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Zalaegerszeg környékén szopnék. Privizz
Sziasztok !Nagykanizsai srác vagyok.Párt keresek kortól függetlenül .
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Zalaegerszegről ismerkednék.
Sopron környékén idősebb hölgyeket kényeztetnék!!!
Soproni partnerekkel ismerkednék...elsősorban párok személyében, akár hosszabb távra.
Párt lehet ma kukkolni??

Sziasztok! A pár férfi tagja vagyok! Feleségemnek elmondtam hogy engem vonz a hármas szexben a férfi biszex dolog! Sajnos ebben ő nem partner... Viszont azt mondta próbáljam ki nyugodtan csak ha találok ilyet ő ne tudjon róla mert ez neki már nem jön be. Szóval Vas Zala Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében keresek hellyel rendelkező párokat! Ha komolyan érdekel akkor Viberen folytatódna az ismerkedés! Írj bátran!