Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok ismerkednék hölggyel,párral!
Párosunk bi passzív férfi tagja egyedül keres aktív férfiakat Marcali és 30-40 km-es körzetében.
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Zalaegerszeg környékén szopnék. Privizz
Sziasztok !Nagykanizsai srác vagyok.Párt keresek kortól függetlenül .
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Ápoltság és diszkréció nagyon fontos!
Nem feltétlenül Dugás a célom.
-Akár lennék csak néző is
-Nyalás,orális szex
-A hölgy puncijából kinyalnám párja nedüjét,vagy testéről…
-Igény esetén a pasi farkával is játszok.
Zalaegerszegről ismerkednék.
Sopron környékén idősebb hölgyeket kényeztetnék!!!
Soproni partnerekkel ismerkednék...elsősorban párok személyében, akár hosszabb távra.
Párt lehet ma kukkolni??

Sziasztok! A pár férfi tagja vagyok! Feleségemnek elmondtam hogy engem vonz a hármas szexben a férfi biszex dolog! Sajnos ebben ő nem partner... Viszont azt mondta próbáljam ki nyugodtan csak ha találok ilyet ő ne tudjon róla mert ez neki már nem jön be. Szóval Vas Zala Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében keresek hellyel rendelkező párokat! Ha komolyan érdekel akkor Viberen folytatódna az ismerkedés! Írj bátran!
Sziasztok! Egy férfival közösen keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére.
További dolgokat privátban.
További dolgokat privátban.
lányok,párok keszthely környékéről?laza sex kapcsolatra senki?nap közbeni szabad idővel?
Sziasztok!ma délután lány vagy pár Szentgotthárdon?
Sziasztok Győr Dunaújváros Szekszárd Pécs vonalon közlekedek a mai nap délutáni esti órákban útitárs vagy esetleg még is állatok hölgyeknél pároknál többit privbe beszéljük meg☺️
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna! Győr.
Zalaegerszegen most orálisan kényeztetnék pasit.
Celldömölk környékén valaki?