Hello.
Szombat reggel fél 8 kor, Győrben keresnék partnert
Szombat reggel fél 8 kor, Győrben keresnék partnert

Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.. Január 13-án Szombaton 17 órátol Vasárnap reggelig Szombathelyen helyem lessz.. Csillogó olajos popsival lábakkal férfiakat kielégitek.Szopok és imádom ha seggbe basznak..Pisilhetsz is..Aki űriteni akár az írjon..
Párt kukkolnék..

Üdvözletem
Zalaegerszegen Zala megyében keresek lehetőség szerint olyan domináns partnert ,férfi ill nö személyében ahol a mindennapi parancsait teljesíthetem
Zalaegerszegen Zala megyében keresek lehetőség szerint olyan domináns partnert ,férfi ill nö személyében ahol a mindennapi parancsait teljesíthetem
Ma este Mosonmagyaróvári termálba ismerkednék
Mosonmagyaróvàron valaki mostanában?
Hello ma délután , kora este autós móka is . Kocsival leszek . Győr és környéke .
Sziasztok, ma estére keresünk igényes bi pasit hármashoz Tatán. Akkor írj, ha küldesz friss arcos fotót és intimet is és ráérsz ma este. Nem biztos, hogy azonnal válaszolunk. Szakállat és intim szőrzetet nem szeretjük. Legyél bi, kölcsönös szopás erejéig. Ne csak azt mondd. ☺️ Előtte ne verd ki, mert nem szeretnénk órákig azzal vesződni, hogy felállítsuk.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Győr
Sziasztok! Ápolt, potens, többesben tapasztalt pasiként ma este szívesen találkoznék párral!
Hello. Kora délután valaki?
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk, Győr és környékén.
Itt vagyok
(Ez egy válasz farbal91 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 08:08

Nagykanizsán keresem partnereim, leginkább szopatnék.. méreteim: 33,186,80,17
Szombathelyen maszíroznék kényeztetnék bi párokat pasikat
Holnap Győrbe ismerkednék, csaj, pár egyébb emberekkel!
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2024. 01. 12. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthelyen valaki ma?
Hölgy, pár?
Hölgy, pár?

Holnap Győrbe ismerkednék, csaj, pár egyébel
Nagykanizsán keresem partnereim, leginkább szopatnék.. méreteim: 33,186,80,17
Győr?
Hosszútávra keresünk 50 év feletti, kisebb farkú hetero férfit, aki szeretne rendszeresen beleélvezni egy finom, dúsan szőrös pinába. Intim kép nélkül ne keress!