Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Győr környékén, nővel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma este valaki sopron??
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy kényeztetésére. Csak személyes tali! Győr
Baratnommel keresek 3. Tagot! 25-40 eves korig, legy igenyes apolt, legyen farkad! Privatba irj!….!
Fotósként vállalok az egész országba ingyenesen akt, fél akt, takart akt , glamure fotózást. Várom a jelentkezőket!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Sziasztok! Szentgotthárdon ismerkedne lány vagy pár?
Herend környezetben valaki most?
Sopronban ismerkednék nyitott, intelligens, nudizást, kukkolást kedvelő párral.
Győr?hely kell
Sziasztok Zalaegerszegen hölggyel ismerkednék.
Masszírozni tudó ffit keresünk a hölgy számára .
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek, ma délelőtt.
Szombathely környékén keresek, ma délelőtt.
Cuckoldra keresek párt ahol a lányt kinyalhatom miután a párja beleélvezett....lehet popoból vagy punciból is,alkat kor mellékes
Zalaegerszegen tudnék segiteni hellyel. Vagy tudok utazni is.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Győr kovalter?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Győrben keresek sexpartnert egy ötvenes-hatvanas nő személyében,nős pasi vagyok!