Győr és Móvár környékén ma valaki délután vagy estefelé? Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresek

Zalában keresek partnert masszázsra, orálra. Privizz
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot.
Sziasztok! Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkl, főleg párok személyében.
Zalaegerszegen ma és holnap délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről, helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
sziasztok! nyalható lányok? hely van! kor, mindegy!
Sziasztok! Nagykanizsàn most illetve szombat este párral ismerkednénk. Részletek privátban

Keszthely környékén valaki ma ?
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Sziasztok!
Holnap estére keresek párt. Diszkrét, ápolt fiatal srác vagyok
Holnap estére keresek párt. Diszkrét, ápolt fiatal srác vagyok
ma estére keresek győri ötvenes-hatvanas hölgyet
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopna valaki most Győrbe ès környèkèn?
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Sopronban ismerkednék, elsősorban párral.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék !
Sziasztok!
Holnap délelőtt szívesen találkoznék hölgyel vagy párral!
Masszázst is vállalok!
Holnap délelőtt szívesen találkoznék hölgyel vagy párral!
Masszázst is vállalok!
Zalaegerszeg környékén keresnék olyat nőt akin kiélhetném lábfétisemet,kényeztethetném a talpait!
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki?
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak