Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Akár intím masszázs vagy amit szeretnétek. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Ma késő este valaki Sárvár - Szombathely - Sopron környékén?
Nagykanizsán péntek este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolás vagy maszti?
Sziasztok! Holnap Bükre szaunazni jön valaki?
Sziasztok!Most valakik Keszthelyen??
Nagykanizsáról keresem partnerem holnap kora estére / estére... diszkréció, ápoltság adott és elvárt.. szopatnák, kukkolnák, masztiznák mások előtt, méreteim: 33,188,80,17..
Sziasztok valaki a hétvégén Sümeg környékén pár nő vagy pasi? Hely van!
Zalaegerszegen mától hétfőig este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm
Bi srac ismerkedve vasmegyebol
..

Zalaegerszegen péntektől vasárnapig este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
Marcali és környékén keresek olyan elhanyagolt hölgyet aki szeretne kötöttségek nélküli csak is az élvezet céljából szex kapcsolatot létesíteni. Kedves, normális srác vagyok! Diszkréció nagyon fontos oda-vissza!!
Marcali és környékén keresek olyan elhanyagolt hölgyet aki szeretne kötöttségek nélküli csak is az élvezet céljából szex kapcsolatot létesíteni. Kedves, normális srác vagyok! Diszkréció nagyon fontos oda-vissza!!
Sziasztok. Esetleg mai napra akár késő estére hölgy vagy pár keres partnert Győrben??? Helyem van komolyan keresgélek. Utazni is tudok
Nagykanizsáról keresem partnerem szombat kora estére / estére... diszkréció, ápoltság adott és elvárt.. szopatnák, kukkolnák, masztiznák mások előtt
méreteim: 33,188,80,17..

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Hőlgy örömére, nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr.
Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!