Sziasztok! Ma estére keresek párt.. Győr 100km körzetében vagy Budapesten

Sziasztok! Zalában föleg zeg környékén maszíroznék, szopnék aktív férfit! Privizz
Sziasztok
Mosonmagyaróvár közelében este hölgy, pár.
Ha kell a haverom is jön.
Privát üzenetben írj
Mosonmagyaróvár közelében este hölgy, pár.
Ha kell a haverom is jön.
Privát üzenetben írj
Sziasztok! Szombat este zalamegyében párhoz privát buliba csatlakoznànk Nagykanizsa előnyben. Részletek privátban
Valaki most Székesfehérvár-Győr között egy jó szopásra?
Sziasztok! Keresek és szeretnék találni egy párt, ahová csatlakozhatok harmadiknak. Elképzelésem szerint, ketten kényeztetnénk a hölgyet. Masszázs, simogtás, puszik mindenhova. Kellemes szex, gyönyör... A női test nagy hódolója vagyok. Szeretem kényeztetni a nyaktól a bokáig. Minden mozdulatom a hölgy örömét szolgálná. Ha érdekes lehet számotokra, keressétek nyugodtan.
Zalaegerszeg
Zalaegerszeg
Ilyen jellegű hirdetésre biztos, hogy túljelentkezés van.
(Ez egy válasz GDominik üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 07:50

Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk nőt hármashoz. Esetleg párt, ahol csak a hölgy taggal találkoznánk, de megoldható lenne, hogy felvegyünk részleteket, vagy az egész aktust a férfi számára (Sajnos haverom nem mer úgy benne lenni párokkal, ahol a férfitag jelen van).
Hely van Bögötön (Sárvár mellett), illetve utazni is tudunk kb. 100km-ig.
sziasztok párokkal hölgyekkel ismerkednék taliznék heteró alapon minden jóba benne vagyok akinek szimpi vagyok nyugodtan írjon privibe
Már eljöttem.Szoval sztornó.
Női ruciban vagyok.
Sziasztok!
Keszthely környékén szívesen megleslek titeket!! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 27. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 27. szerda 10:34
Keszthely környékén szívesen megleslek titeket!! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 27. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728463)

Ma zalakarosba kukkolhatna minket valaki! 18-25 korosztályból! smile jól szituált pár vagyunk! smile irj rám!
Sziasztok.Most valaki Nagykanizsán Stop Shopban nem szopatna nyalnak és dugna meg?
Bi hölgytagú pár a hosszú hétvégén párcserére női bi-vel? 40n,46f pár vagyunk
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk nőt hármashoz. Esetleg párt, ahol csak a hölgy taggal találkoznánk, de megoldható lenne, hogy felvegyünk részleteket, vagy az egész aktust a férfi számára (Sajnos haverom nem mer úgy benne lenni párokkal, ahol a férfitag jelen van).
Ismerkednek. Bi sras vagyok. Vas megye elony.
Szombaton d.u a Szentgotthardi fürdőben vagy környékén keresek női partnert

*Stop Shop
Sziasztok.Ma délután 3 órakor a Shop Stop wc-jének az egyik fülkéjében leszek biszex passzívként női ruciban.Szopok nyalható dugható vagyok.Lehetetek többen is max akkor majd fülkén kivül csináljuk.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!