Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!!
Sziasztok. Mai nap Győrben unatkozó hölgy vagy pár? Helyem van, igényes, pasi vagyok. Tabu nincs
privátban írj kérlek

Sziasztok Pápa és Győr környékén ismerkednék párral .Diszkrét normális nem erőszakoskodó vagyok. Elérhetőség adott ha komolyan gondoljátok!!
Sziasztok párral ismerkednék kukkolnék mai nap folyamán kedves ápolt pasi vagyok Zala megye
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Zalaegerszeg........ holgy ismeretseget keresem
Sziasztok ma megyek a balatonra a 7 főuton tudtok valami jó búvohelyet illetve az autopályán melyik pihenőbe èrdemes egy gyors szexre megálni? Köszönöm
Szép reggelt kívánunk mindenkinek! Sárváron és környékén Bi párt keresünk!
Sziasztok! 1 hétig Sárváron leszünk! PÁROKAT KESESÜNK!
Partnerem keresem hölgyek, esetleg párok személyében Zalaegerszeg és közelében, kizárólag hetero alapon.
Szeretem az extrém, de nem bizarr dolgokat. Pl.: séta, a természetben meztelenül, szeretkezés a szabad ég alatt, kocsiban intim játszadozás,stb... Sado- mazo, bdsm kizárva! A megkereséseket, privát üzenetben várom.
Szeretem az extrém, de nem bizarr dolgokat. Pl.: séta, a természetben meztelenül, szeretkezés a szabad ég alatt, kocsiban intim játszadozás,stb... Sado- mazo, bdsm kizárva! A megkereséseket, privát üzenetben várom.
Sziasztok Nagykanizsán èjjel 1 kor valaki tali?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Szép napot kívánok!Szombaton délelőtt bevállalós partnert keresek,párokkal is szívesen ismiznék.Ápolt,sportos 183.80.41.pasi vagyok.
Ha kellene egy "ribanc" akit kedvedre/kedvetekre szabadon, vágyaid szerint "használhatsz" (Vas, Zala) akkor keress, és élvezkedj!
Sziasztok! Holnap Győr vagy környékén hölgyet kényeztetnék! 40+os anyagiak ok.
Sziasztok!
Szeretnék puncit nyalni. Akár viszonzás nélkül is. Az a lényeg, hogy minél jobban élvezd
Lenne rá érdeklődő? Privát üzibe jelentkezz ha szeretnéd
Szeretnék puncit nyalni. Akár viszonzás nélkül is. Az a lényeg, hogy minél jobban élvezd

Lenne rá érdeklődő? Privát üzibe jelentkezz ha szeretnéd

Sziasztok! Ma délelőtt Győrben keresem partnerem! Jó méretű, potens férfi vagyok.
Győr és környékén szopatnék pasit