Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Házaspárhoz csatlakoznék,Zánka Keszthely környékén...Normál átlagos adottságú vagyok
Bi srac ismerkedne,vasmegye elony

Sziasztok. Ha esetleg van itt normális pár vagy hölgy aki szívesen csatlakozna hozzám akkor az írjon privát üzenetet

Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Kolcsonos oromszerzes(nyalas-szopas) celjabol holgy ismeretseget keresem
Sárváron nyaraló párhoz betársulnék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Sziasztok!! Zalakaros és környékén kinek lenne kedve kalandozni???
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra vagy 3-ra keresek partnereket kedves diszkrét pasi vagyok
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok!
Az Őrségbe a Csillagkabinokba van egy kétfős foglalásom júli elejére.
Közben úgy alakította a sors, hogy akivel mentem volna lelépett tőlem ;-(
A foglalást nem szeretném visszamondani, inkább keresnék egy LÁNYT aki elkísér két éjszakára.
Az Őrségbe a Csillagkabinokba van egy kétfős foglalásom júli elejére.
Közben úgy alakította a sors, hogy akivel mentem volna lelépett tőlem ;-(
A foglalást nem szeretném visszamondani, inkább keresnék egy LÁNYT aki elkísér két éjszakára.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak, utazni tudok
Sziasztok! Ma valaki az esti órákban vagy hetkoznap az esti órákban férfiaknak lenne kedve valamihez én egy 21 éves passzív fiú vagyok szeretek szopni és dugatni magam diiszkreten keresek! Szombathely és környéke
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok csak kimondottan szombathely jöhet szóba vagy 10 km es körzete is?
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2024. 06. 22. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 19:47

barátnömel keresünk szhelyen pasit .....olyat akinek lenne helye......!!!
Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:12
Törölt felhasználó (4650312)

Sziasztok! Szombathelyen keres valaki pasit?
Sziasztok! Ma este szívesen ismerkednék szimpatikus pár ral Sopron és környékén. Ha gondoljátok írjatok.