Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Valaki pasi most?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 16:08
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen aki csatlakozna holnapi strandoláshoz?Privátban írjatok!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Fiatal párként, párt keresünk ma estére Győrben!
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Párt bevezetnék a 3as élvezetekbe! Győr
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
2024. július 05-tól 08-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
Sopron környékén kukkolnék párokat vagy hölgyet. Szívesen csatlakoznék is. Jelentkezés privátban.
Ha akarsz egy jót dugni, akkor keress.
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéig privibe lehet írni nyugodtan
Mi is kukkolnánk titeket....
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ki lesz ma Pápán a strandon? Kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét, nagyobb farkú pasi vagyok! Írjatok!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Sziasztok pár nő vagy pasi aki esetleg ma megy balcsira nincs kedved meg látni Sümeg Keszthely környékén 84 fő út mellett egy kis kalandra vagy kukolni ahogy verem?!