Valaki ma este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 15:57
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Szopatnék Szombathelyen és környékén!
Sziasztok! Holnap délután szivesen kukkolnék Győr s környékén!
Dughato kivsncsi hetero srac keres aktiv partnert csak a szex resze erdekes gyor szombathely sopron. Utaz i tudok de tudj te is
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok pár nő vagy pasi aki esetleg ma megy balcsira nincs kedved meg látni Sümeg Keszthely környékén 84 fő út mellett egy kis kalandra vagy kukolni ahogy verem?!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Sziasztok! Ki lesz ma Pápán a strandon? Kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét, nagyobb farkú pasi vagyok! Írjatok!
Mi is kukkolnánk titeket....
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéig privibe lehet írni nyugodtan
Ha akarsz egy jót dugni, akkor keress.
Sopron környékén kukkolnék párokat vagy hölgyet. Szívesen csatlakoznék is. Jelentkezés privátban.
Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
2024. július 05-tól 08-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Párt bevezetnék a 3as élvezetekbe! Győr
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Fiatal párként, párt keresünk ma estére Győrben!