Sziasztok!
Ma valaki Abda?
Ma valaki Abda?
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon
Sziasztok! Holnap délután kukkolnék Győr s környékén!
Keszthely, vagy a környéken kÍvánós pár? Hmmm minden megoldás érdekel

ma este normális kedves pasi???
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!
Zalaegerszegen mostantól este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Sziasztok! Győrben van valaki hölgy, pár a Kovalteron? Írjatok
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Sziasztok!
32 éves fiatal vidám pasi ismerkedne párokkal/hölgyekkel.
Várom a megkereséseket. Szép napot!
32 éves fiatal vidám pasi ismerkedne párokkal/hölgyekkel.
Várom a megkereséseket. Szép napot!
Vasárnap hajnalban 5-fél7 között valaki Sárvár - Veszprém vonalon?
Keszthelyen környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi ?
Pár nő esetleg pasi ?
Sziasztok.
Ma 16-17 óra közt Győr környékén keresnék partnert. Pár, hölgy.
Ma 16-17 óra közt Győr környékén keresnék partnert. Pár, hölgy.
Szeretnek ismerkedni egy tapasztalt nővel szep nagy tátongó puncira vagyom imadom a hatalmas barlangot
Vadás-tó? Mai nap keresnék kalandozást. Akár szabadban akár autóban
heteró csak mondom

Borgátán nem nyaral véletlenül valaki a héten az oldalról, akivel összefuthatunk? Én itt nyaralok jjúlius14ig. Első sorban pár vagy csaj lenne jó . Üzenetben írjatok ,ha esély lenne valamire. Köszönöm
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!

Nagykanizsán/Zalakaroson hölgyek, párok? Ma este autoskaland? De szívesen megleslek/kukkollak titeket. Helyem is van
Vasárnap fogadnák párt nőt vagy pasit minden érdekel