Zalaegerszegen mostantól este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!
ma este normális kedves pasi???
Keszthely, vagy a környéken kÍvánós pár? Hmmm minden megoldás érdekel

Sziasztok! Holnap délután kukkolnék Győr s környékén!
Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Sziasztok!
Ma valaki Abda?
Ma valaki Abda?
Soproni partnerekkel ismerkednék, akár rendszeres kapcsolatra is.
Valaki egy jó szopást? Kanizsa
Sziasztok!
Ma egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Ma egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Ma vagy holnap estére keresek pár vagy bi pasit.Hely van, csak olyan írjon, aki el is jön!Olvass adatlapot!
Sziasztok, Győrben valakit leszopni? Hely van.
Sziasztok. Gyorben nem szokott valaki szex partyt tartani? Vagy van olyan hely, ahol szoktak lenni hasonlok?
Ma estefele 6-7 körül csavarognék egyet Móvár győr között. Kiváncsi pár esetleg akik hármasban huncutkodni szeretnének?
Sziasztok! Olyan ferfit keresek, aki szeret hosszasan, elnyujtva, lassan szopni, nyalakodni. Egyoldalu kenyeztetest keresek.
Keszthelyen környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Napközben, hely kell.
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Napközben, hely kell.
Privátban keres
Győr és Gönyű között tud valaki olyan helyet, ahol nincs annyira szem előtt az ember? Szeretném páromat rávenni egy brinházassal egybekötött szabadtéri dugásra.
Jelen
(Ez egy válasz Dugalj üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 14:47

Sziasztok! Olyan ferfit keresek, aki szeret hosszasan, elnyujtva, lassan szopni, nyalakodni. Egyoldalu kenyeztetest keresek.