Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Szívesen találkoznék délután egy kedves párral 37 éves diszkrét pasi vagyok utazni tudok
Fiatal srác vagyok,hosszú távra Párt vagy Nőt keresek.
Sziasztok Párral ismerkednék Abdán a tónál nudizni!
Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 06:11
Törölt felhasználó (4731883)

Sziasztok!
Ma valaki esetleg találkozni Abdán nudizni párok lányok..
Privátba várom a jelentkezőket!
Szia! Nekem jo lenne.. Hogy gondolod?
(Ez egy válasz Mr.Grey01 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 07:50

Sziasztok. Győri páros 16 vagy 17 délelőttre keres igégenyes pasit a hölgy örömére. Tobb info privatban.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok!
Sziasztok. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és kipróbálna egy nagy makkú pasi péniszét vagy akár megnézné,játszana vele még ha nem is szeretne többet. Hellyel rendelkezem. Többit privátban.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és kipróbálna egy nagy makkú pasi péniszét vagy akár megnézné,játszana vele még ha nem is szeretne többet. Hellyel rendelkezem. Többit privátban.
Szia. Szívesen kukkolnálak titeket. Amennyiben nyitottak vagytok rá beszéljünk privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 06:04
Törölt felhasználó (4704825)

Sziasztok Párommal sexelnénk Tapolca környékén, szívesen látnánk kukkoló idősebb pasit.......olyat,aki nem fényképez és jameráz közben. Köszi
Szombathelyi vagy környéki felcsatissal dugni szerető Lányt vagy Nőt keresek.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Minden tekintetben férfit diszkréten leápolok.....Pápa-és k.ke.....
Én is ezt tapasztalom a másik oldalon, természetesen tisztelet a kivételnek. A válasz általában luxus a legtöbb embernél. Meg a jómodor is sajnos.
(Ez egy válasz Tom950118 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 14:38

Nyilván hetero pasiként én nem vagyok érintett a te keresésedre, de ahogy elnézem itt a felhozatalt nagyon sokan keresnek hasonlót mint te, és nagyon kevesen hasonlót mint én ! Amivel nem is lenne baj , ha a normálisan megfogalmazott üzenetemre legalább egy nemleges válasz érkezne ! De ritka bunkók itt az emberek ! Tisztelet a kivételnek mert nyilván van !
Hello ma este nagykanizsa férfit keresünk a hölgy örömére nagy méret előnyben privátbankár írjatok
Nyilván hetero pasiként én nem vagyok érintett a te keresésedre, de ahogy elnézem itt a felhozatalt nagyon sokan keresnek hasonlót mint te, és nagyon kevesen hasonlót mint én ! Amivel nem is lenne baj , ha a normálisan megfogalmazott üzenetemre legalább egy nemleges válasz érkezne ! De ritka bunkók itt az emberek ! Tisztelet a kivételnek mert nyilván van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 10:48
Törölt felhasználó (3054102)

Én válaszolnék csak írna valaki. De elég harmatos az érdeklődés a számra...valahol persze teljesen megértem a hetero pasikat is.
Péntek 6 körül Körmenden szopatnek privát üzenetet varok
Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Ma este Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen, de utazni is tudok!
Wellness, nudi is érdekelne.
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Ma este Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen, de utazni is tudok!
Wellness, nudi is érdekelne.
Én válaszolnék csak írna valaki. De elég harmatos az érdeklődés a számra...valahol persze teljesen megértem a hetero pasikat is.
(Ez egy válasz Tom950118 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 10:47

Elég kiábrándító ez az oldal , csak melegek vagy biszex pasik, a párok 95%-a egy levélre sem hajlandó válaszolni (nem nem egy szia dugunk üzenettel inditok) szóló nők abszolút nincsenek... Aki mégis válaszol jön a fizetős f@szságaival!
Elég kiábrándító ez az oldal , csak melegek vagy biszex pasik, a párok 95%-a egy levélre sem hajlandó válaszolni (nem nem egy szia dugunk üzenettel inditok) szóló nők abszolút nincsenek... Aki mégis válaszol jön a fizetős f@szságaival!