Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok! Mosonmagyaróváron keresek bevállalós csajt minden jóra!

Sziasztok. Nagykanizsán a csónakázó tónál szokott valaki napozni?
Sziasztok!
Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Zalaegerszegen ma, kedd és szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok! Augusztus 2. hetében lesz valaki Zalakaroson a MenDanban? Szívesen ismerkednénk, fürdőznénk együtt 20-30 év közötti párral, akár simán női beszállóva (csak férfit most nem, köszönjük).
Párokat akár kukkolásra, egymás előtti szexre is szívesen fogadunk szobánkban.
Párokat akár kukkolásra, egymás előtti szexre is szívesen fogadunk szobánkban.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és ki próbálna egy nagy makkú péniszt. Többit privátban.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést kölcsönösen és ki próbálna egy nagy makkú péniszt. Többit privátban.
Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Pápa és környékén (max 50km) lenne kedve valakinek találkozni ma este? Helyem van, de utazni sem gond

Sziasztok! Ma zalakaros környékén valaki kalandozna??
Intelligens, kedves jóképű pasiként hölgyet keresek lehetőleg hosszútávú, izgalmas kapcsolatra. Szombathelyen diszkrét saját helyem van, de szívesen utazok is max 50kmig.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, Vas megye, Sárvár,Szhely környékén nem tud valaki buvóhelyet pár órára ?

Sziasztok!hölggyel,párral ismerkednék !
Sziasztok!hölggyel,párral ismerkednék !
Holnap 07.22. Nagykanizsán , biszex pasival vagy párral találkoznék. Képzett masszőr vagyok, esetleg egy kellemes masszázsról is szó lehet
Ma délutàn pàrral nudiznànk,Győr és környékén.
Sziasztok!
Ma délután valami kellemes vízparti programhoz csatlakoznék Győr környékén, hetero pasiként.
Ma délután valami kellemes vízparti programhoz csatlakoznék Győr környékén, hetero pasiként.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba