Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok. Esetleg holnap délután, estefelé hölgy Nagykanizsa környékén?
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes pasi nőt,
párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban.
párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban.
Sopronban ismerkednék
Sziasztok!
Zsolti vagyok ismerkednék párral, házaspárral , utazni tudok. privire
Zsolti vagyok ismerkednék párral, házaspárral , utazni tudok. privire
Sziasztok! Pár vagyunk. A hölgy kényeztetésére keresünk 18-25 éves fiúkat. Lehetsz szűz is. Szimpátia, és optimális távolság!
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal, nővel, esetleg párral a hölgy örömére, hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal alapon.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet pár órára, esetleg extrém helyeken kipróbálnám.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet pár órára, esetleg extrém helyeken kipróbálnám.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok. Keszthelyen keresek rendszeres szexre aktív férfiakat. Imádok szopni, jól dugható a seggem! Nyelem a gecit de seggbe is élvezhetsz!
Szombathely és környekén keresek parnert,mindenfélere. Kepek vido van a lapomon. Hetero
Kíváncsi hetero, biszex is írhat nyugodtan. Maximális diszkréció adott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 24. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 06:44
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 14-22 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Ma délelött biszex kaland Győrben?
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.Balatonon leszek Vasárnap ha van helyed!
KIZÁRÓLAG Győri Vagy környéki 48. - 60 év közötti
Aktív/Uni férfit keresünk ( full passzív nem érdekel)
Szombat estére akinek helye is van.
Aktív/Uni férfit keresünk ( full passzív nem érdekel)
Szombat estére akinek helye is van.
Partnert keresek...
Zalaegerszegen ma 14-22 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok! Holnap délelőtt Győr környékén kukkolnék!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok! Párral ismerkednénk zalakarosban!
a mai nap folyamán!

Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!Többes tapasztalatom van!
Írjatok!