Zalaegerszegen most pasi? Óralisan kényeztetnék. Hely adott.
Zalakaros környékén ma pár??

Sárvár.. esetleg Bükfürdő.. de pl bereny.. tudom nem (érintett a 2 megye amit kértél)
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2024. 08. 13. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! 31 éves passzív győri pasi keresi partnerét férfi vagy férfiak (akár egyszerre többen is) személyében, csak orálra, eleinte csak passzívként, később lehet akár kölcsönös is vagy szex is. Elsősorban hosszútávra, de alkalmiban is benne vagyok. Nálad vagy kocsidban, szabadban megoldható hétköznap a délelőtti órákban vagy hétvégén bármikor (megoldható akár más időpont is). Vészmegoldásként egy kulccsal zárható pincehelyiséget is tudok biztosítani. Kis méret és tapasztalatlanok, fiatalok, kezdők, kiváncsi heterok előnyben, de egyáltalán nem feltétel, mindenkivel szívesen találkozok, nem vagyok a hosszú levelezések híve
További részletek üzenetben!

Győr és környéke bi pasi vagy pár?
Üdv
Lenne kedve valakinek talizni? Lányok, párok
Akár csak puncinyalás, viszonzás nélkül. Vki?
Lenne kedve valakinek talizni? Lányok, párok

Akár csak puncinyalás, viszonzás nélkül. Vki?
Vas vagy zala megyeben valahol nudizasi lehetoseg?

Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
nöi rucit kedvelö kezdö bi pasi???
Odáig nem mennék el de félútón talalkozó?
(Ez egy válasz Zooko üzenetére (2024. 08. 13. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
kezdö bi pasi????
Sziasztok! 23 éves fantáziadús, elég tapasztalattal rendelkező, diszkrét fiatal pasiként ismerkednék korombeli vagy idősebb nővel, esetleg párral.
Sajnos helyem nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok helyet foglalni. Esetleg szabadban, extrém helyekben is benne lennék.
Aki szereti az olyan fiatal pasikat, akik imádnak kényeztetni, odafigyelnek a másikra, hosszútávon sok mindenben benne lenne, akkor írjatok nyugodtan, ismerkedjünk, aztán a többit meglátjuk.
Sajnos helyem nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok helyet foglalni. Esetleg szabadban, extrém helyekben is benne lennék.
Aki szereti az olyan fiatal pasikat, akik imádnak kényeztetni, odafigyelnek a másikra, hosszútávon sok mindenben benne lenne, akkor írjatok nyugodtan, ismerkedjünk, aztán a többit meglátjuk.
Sziasztok kedves párral ismerkednék kellemes időtöltéshez akár csak egy kukkolásra utazni tudok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasi vagyok
Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 10. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 08:01
Törölt felhasználó (4741825)

Hétvégén Nagykanizsán valaki egy kis kalandra?
Kanizsán nem jársz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 00:38
Törölt felhasználó (4669011)

Ma(08.13) és holnap dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén dolgozom.
Valaki autós kalandot kölcsönös szopással?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Vagy hőlgyek egy durva menetre?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Ma(08.13) és holnap dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén dolgozom.
Sárváron a fürdőben egy kaland szombaton??írjatok ha ti is ott lesztek