Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, fiatalos,vékony potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést. Vas megye előny de utazni tudó nőt,párt is szívesen fogadok.Többit privátban.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést. Vas megye előny de utazni tudó nőt,párt is szívesen fogadok.Többit privátban.
Ma este keszthelyen lenne valakinek kedve huncutkodni?
kezdö bi pasi ma este????
Sziasztok
Holnap délelőtt 10 tőle kb délután 2ig lenne lány/pár aki hellyel rendelkező pasit keres?Győr és környéke
Holnap délelőtt 10 tőle kb délután 2ig lenne lány/pár aki hellyel rendelkező pasit keres?Győr és környéke
Sziasztok!Szigligeten vagy a környékén keresek jövő héten egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Sziasztok! Most pár vagy hölgy Keszthelyen? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Zala és Vas megyékből párt keresek
kezdö bi pasi?? fehérnrmüt kedvelö???
Sziasztok. Keszthely Hévíz környéken valaki?
SziasztokMa valaki Abda?Hölgyek?Párok??
Sziasztok. Ma, holnap lesz közületek valaki Bükfürdőn?
Kanizsán pasit Szopnék!Helyes srác vagyok.Hely jó lenne
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Most hétvégén keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Sziasztok. Ma este fonyódon leszünk a napsugár kempingben. Ismerkednénk
Ma este sopronban szivesen maszíroznék hölgyeket párokat pasikat.
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 01:03

Masszázst,igény szerint kicsit többet is vállalok hölgyeknek sopron 100km-es körzetén belűl
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Masszázst,igény szerint kicsit többet is vállalok hölgyeknek sopron 100km-es körzetén belűl
Holnap délelőtt pár esteleg hölgy … utazni tudok Szhely 100km körzetében 40 éves igényes pasi vagyok ..