Bisex horgászni szerető pár vagy pasi van itt. Töltsük kellemessen a logatást
Győr valaki?Most?uni Bi vagyok
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Sziasztok! Van most valaki a hosszú hétvègén a kehidai strandon vagy hotelben?

sziasztok párokat keresek hármas szexre ma estére helyem van keszthelytöl 20 percnyire
Sziasztok.Autós kalandra keresek hölgyet

Győr valaki!Bi uni vagyok!
kezdö bi pasi???
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma,holnap kalandoznék Körmendi napokon ,szabadban, Rába part, autó
nőt keresnék

Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok feleséget dugnák
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Pápán, Várkert fürdő? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Pápán, Várkert fürdő? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék párral akik egy ápolt potens pasi társaságár vágynak!
Keszthely es kornyeke, takaritonot keresek aki meztelenul vegzi a dolgat mikozben verem a farkam
Nyitott házaspárt szopatnek meretem 18/7
Sziasztok!
Augusztus 30 vagy 31.-ere keresnek egy szimpatikus holgyet vagy part. Lenyegeben konkret elkepzelesem nincs.. ismerjuk meg egymast, es alakitsuk ugy hogy jol erezzuk magunkat…
Magamrol roviden: 26éves vagyok.. testalkatom sportos koszonhetoen annak hogy tobb mint husz eve versenyszeruen sportolok. A masok altal elmondottak alapjan, a jo izles hatarain belul perverz,jofej,baratsagos,megbizhato partner vagyok.
Ha ezen alapjan van kedved megismerkedni velem akkor irj nyugodtan, valaszolni fogok…
Augusztus 30 vagy 31.-ere keresnek egy szimpatikus holgyet vagy part. Lenyegeben konkret elkepzelesem nincs.. ismerjuk meg egymast, es alakitsuk ugy hogy jol erezzuk magunkat…

Magamrol roviden: 26éves vagyok.. testalkatom sportos koszonhetoen annak hogy tobb mint husz eve versenyszeruen sportolok. A masok altal elmondottak alapjan, a jo izles hatarain belul perverz,jofej,baratsagos,megbizhato partner vagyok.
Ha ezen alapjan van kedved megismerkedni velem akkor irj nyugodtan, valaszolni fogok…

Sziasztok.
Keszthely körül szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére.
30as sportos, vastagfarkú pasi vagyok. Képeket találtok az adatlapomon.
Írjatok privátban.
Keszthely körül szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére.
30as sportos, vastagfarkú pasi vagyok. Képeket találtok az adatlapomon.
Írjatok privátban.
Most Győrbe valaki?
Aktívot/unit keresnék kalandra holnap/holnaputánra.
Győr környéke

Győr környéke