Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Tele élvezett puncit nyalnék,keszthely és környékén,
Sziasztok! Ma este Vas megyei párral találkoznék!
Sziasztok kifejezetten telt, dundi ,dagi , nőt vagy párt keresek most . Győr, Komárom
Sziasztok!Ma este pár vagy bi pasi?Hely megoldható Zirc környékén.Olvass adatlapot!
Maximálisan megbízható és diszkrét, lehetőleg nős és kielégítetlen férfi partneremet keresem Komárom 50 kilométeres körzetében. Én hetero kapcsolatban élő, kezdő bi férfi vagyok. Hosszútávra keresek egy monogám biszex kapcsolatot, ahol is rendszeresen finoman leszopnálak... Profik és melegek kérem ne keressenek!
Sziasztok. Van esetleg valaki a hévízi tó fürdőben?
Sziasztok!
Ma ( hétfő) egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma ( hétfő) egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Bisex horgászni szerető pár vagy pasi van itt. Töltsük kellemessen a logatást
Győr valaki?Most?uni Bi vagyok
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Sziasztok! Van most valaki a hosszú hétvègén a kehidai strandon vagy hotelben?

sziasztok párokat keresek hármas szexre ma estére helyem van keszthelytöl 20 percnyire
Sziasztok.Autós kalandra keresek hölgyet

Győr valaki!Bi uni vagyok!
kezdö bi pasi???
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma,holnap kalandoznék Körmendi napokon ,szabadban, Rába part, autó
nőt keresnék

Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok feleséget dugnák