Olyan párt, vagy hölgyet keresnék, akik szeretik az anál szexet, s vasatagabb mérettel is élvezik. Utazni tudok.
Ápol-vastagot szopok-nyelem....diszkréció adott....
Sziasztok!
Ma 18 óra körül Gönyü környékén keresnék.
Üdv T.
Ma 18 óra körül Gönyü környékén keresnék.
Üdv T.
Hölggyel,párral ismerkednék
Sziasztok.Autós kaland ma valaki?
Párként párt keresünk vasárnap délutánra.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!
Szia én benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 07:24
Törölt felhasználó (4753102)
Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Holnap délelőtt-délben Bp-Győr.Sopron utvonalon autóban szopatnék, ápolt hetvenes vagyok.
Fiatal párral ismerkednénk,most hétvégén!
Szia. Holnap esetleg....??
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 08. 28. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban ismerkednék intelligens párral, akár hosszabb távra is - inkább hetero alapon.
Valaki aki leápol ma?
Sziasztok! Van itt cuckold kedvelő pár?
Győrben vagy Győr környékén szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját ma este.
Sziasztok ma estére keresek párt nőt vagy pasit hely van de utazni
Sopron és környékén lennék házi barát . Imádok kényeztetni , maszírozni is tudok ….ugyan nem profi szinten , de panasz eddig nem volt , szeretem az elnyújtott orális játékokat , akár extrémebb dolgokban is benne vagyok . Adatlapom ki van töltve , kérdés esetén állok rendelkezésetekre . Üdv !
Zala megyei igazi fasztarisznyat keresek
Sziasztok párral ismerkednék mai nap folyamán akár csak egy kukkolásra Keszthely Berény környékéről
Sziasztok ma Györ és környéke szeretnék randizni . Autós is .

vazelinator

kopasz72
Alysa