Nagykanizsán nincs valakinek kedve kalandozni?

Sziasztok!
Szex, erotika, masszázs, gyengédség, halk zene a teljes lazuláshoz.
Találkozásunk rólad szól.
Keresek lányt vagy párt kellemes együttlétre, ahol a hölgyet kényeztetjük.
Zalaegerszeg
Szex, erotika, masszázs, gyengédség, halk zene a teljes lazuláshoz.

Találkozásunk rólad szól.
Keresek lányt vagy párt kellemes együttlétre, ahol a hölgyet kényeztetjük.
Zalaegerszeg

Hamarosan Lentin töltök 2 éjszakát. Ezekre az éjszakákra keresem hölgy társaságát, autós kalandra vagy az apartmanba.39F
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy intelligens komoly cuckold párt Győr kornyekerol . csak komolyan keresek. helyem van ..
Valaki holnap délelőtt pár nő vagy pasi hely van
Valakik esetleg este a hévízi kifolyón?
Nem mindenkinek megy a szövegértés ! Kitartás
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 31. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 16:11
Törölt felhasználó (4753449)

Sziasztok
pasit keresunk 17-18.-a estere
helyunk van
max 45 eves korig
az sem baj ha bi

Törölt felhasználó (4753449)

Sziasztok
helyunk van
max 45 eves korig
az sem baj ha bi

Sziasztok ! Ismerkednénk párral ha van olyan aki komolyan gondolja
Sziasztok
helyunk van
max 45 eves korig
az sem baj ha bi

Sziasztok!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk ma estére!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk ma estére!
Sziasztok.
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros környékén kukkolnék csajt, párt. Kérésre csatlakoznék is. Autós kaland is érdekel. Esetleg nudista csaj vagy pár?
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros környékén kukkolnék csajt, párt. Kérésre csatlakoznék is. Autós kaland is érdekel. Esetleg nudista csaj vagy pár?
Üdv!Valaki-valakik ma délután Győr ill. Óvár környékén?
Győr-Komárom között lenne srác aki találkozna ma este?
Köszönöm szépen!Már nagyon régóta erre az egy dologra vágyom!Lehet hogy sokaknak a nem tetszését érem el evvel!De Én nagyon de nagyon szeretnék egy Nő által így műfaszra húzva lenni.Amint megdugná a szűz hátsómat!Sok ember szerint ez már meleg meg b..is de ha Nő csinálja akkor nem az!!!S biztosan nagyon jó érzés lehet,remélem egyszer megtapasztalhatom majd Én is ezt amikor így műfaszra leszek húzva.Bárcsak jelentkezne rá egy Nő aki hajlandó lenne így megdugni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 07:29
Törölt felhasználó (4752066)

Jó érzés is az! Nekem már volt benne részem nem is egyszer és azt is szeretem ha vibriver/dildóval vagyok tágitva! Elmondani nem lehet micsoda jó érzés egy ilyen! Ezt átkell élni! Remélem sikerül átélned és találsz egy ilyen nőt! Amugy egy ilyen a párkapcsolatban a legjobb! Sok sikert! Remélem sikerrel jársz!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok holnapi nap autós talira keresek párt akiket lehetne kukkolni esetleg beszállni Vas Zala Veszprém Somogy megye utazni tudok kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok
Velemben keresnék esti szórakozáshoz női partnert,azután esetleg nálam szombathelyen
Sziasztok!
Ma valaki megy nudizni valamerre?
Csatlakoznák szivesen!
Ma valaki megy nudizni valamerre?
Csatlakoznák szivesen!
Sopronban ismerkednék...akár tartós kapcsolatra is.