Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok Győr es környékén szívesen randizok huncutkodok ma napközben akàr autós szabadtéri is. .
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok, szombathely és környékéről keresnék hölgyeket, kényeztetni szeretnék valakit, masszírozni tudok
Győr Pápa közt valaki ma délután? Nyitott tabumentes vagyok. Privizz
Zala megyei nő pár ismerkedni? Elsősorban duplan punciba squirt fisting nagy étvágy
Sziasztok! Délelőtti szórakozásra, erotikára, masszázsra keresek párt vagy lányt.
Egy huncut délelőtt, hogy jól induljon a nap és a hét
Zalaegerszeg
Egy huncut délelőtt, hogy jól induljon a nap és a hét

Zalaegerszeg

Ma délután Győr környékén pár csaj. Esetleg lány egy motorozásra kis extrákkal
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Sziasztok!
Szeptember 2-4 között lányt vagy párt keresek akik áldoznának velem a szex oltárán.
Párokat is keresek, akik szexelnének, miközben én nézem őket.
De akár egy szexfilmet is csinálhatok rólatok aktus közben.
Zalaegerszeg
Szeptember 2-4 között lányt vagy párt keresek akik áldoznának velem a szex oltárán.
Párokat is keresek, akik szexelnének, miközben én nézem őket.
De akár egy szexfilmet is csinálhatok rólatok aktus közben.
Zalaegerszeg

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Zalaegerszegi párt vagy lányt keresek a szex minden kellemes formájára.
Hölgy centrikus, a női test nagy hódolója vagyok. Szeretek kényeztetni, szeretem ha kényeztetnek. Érzéki erotika, simogatás, finom puszik, halk sóhajok...
Hölgy centrikus, a női test nagy hódolója vagyok. Szeretek kényeztetni, szeretem ha kényeztetnek. Érzéki erotika, simogatás, finom puszik, halk sóhajok...

Vas megyében masszázst vállalok nőknek és pároknak.Házhoz megyek.
Szombathely ma este valaki?
vas-zala megye??? kezdö bi pasi???
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra, a nem túl távolból...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex

Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Ma délután Veszprém - Keszthely útvonalon egy rapid randi?
Sziasztok! 183cm,88kg,helyes,extran igenyes 29 eves ferfi vagyok! Elsosorban csinos,igenyes,diszkret parokhoz csatlakoznek a holgy oromere, vagy akar csak cuckoldra! Ha felkeltettwm erdeklodeseteket uzenetet irjatok! koszi.