Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz Zalabi36 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:49

Sziasztok zalamegye lenti környékén tud e valaki valami buvóhelyet ahova járnak ki dugni szopni szopatni??
Október végén Keszthely és környékén csinos, bi hölgytagú párt, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Helyünk szállodában lesz...
Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott,imádok jó hosszasan nyalni mind a puncit mind a popsit is,írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok!Győr-Tatabánya vonalon keresek bi férfitagú házaspárt-párt!!Csak akik komolyan gondolják!Tabumentesen

Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal esetleg jóképű pasikkal akik szeretik a telt NŐI formákat, és ha megvan a kölcsönös szimpátia érezzük jól magunkat!
Várjuk privát leveleiteket!

Most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Zalaegerszeg - Keszthely? Hölgy, vagy pár ki ismerkedne teljesen testközelből is? Minden megoldás érdekelhet
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Zalakarosra hétvégén vakai nem tervez jönni?
Sziasztok Győrben Keresek Aktuni 50es Nagy méretű pasit bisexre 3ra Mi két 45os bi partner Aktun és uni pasz vagyunk Hely van.
Volna itt soproni pár, aki házibarátot szeretne?

Sziasztok! 23 éves tapasztalt, fiatal pasi ismerkedne lánnyal, nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Nem képeket kéregetni vagyok itt, hanem ismerkedni, együtt fantáziálni, majd találkozni és eltölteni kellemes időket.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Nem képeket kéregetni vagyok itt, hanem ismerkedni, együtt fantáziálni, majd találkozni és eltölteni kellemes időket.
Győr Moson Sopronban keresek hölgyet vagy párt akihez csatlakozhatnék. Hetero alapon.
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékén uni vagyok!
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékén uni vagyok!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!Gábor vagyok!43 éves Győri férfi!Duci extraduci,kövér hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Győr-Budapest vonalon!Az sem baj ha nem egyszerire!
Csak akik komolyan gondolják!Keressetek!!

Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöktéshez kedves ápolt 37 éves pasi vagyok
Szia!Ma balatoni pár?
kezdö bi pasi??