Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Szep farkad van
(Ez egy válasz blablabla18 üzenetére (2024. 09. 14. szombat 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 04:13

14. Szombat keso estere fiatal ffi-t, lanyt vagyt part keresunk. Keszthely kornyeke!
holgy ismeretseget keresem,kolcsonos oromszerzes celjabol..........Keszthely es kornyeke/nagy kornyeke/

14. Szombat keso estere fiatal ffi-t, lanyt vagyt part keresunk. Keszthely kornyeke!
Sziasztok! Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Sziasztok!
Lányt/nőt/párt keresek. Ma délután, este ráérek. Esetleg van kedve vkinek megismerkedni?
Lányt/nőt/párt keresek. Ma délután, este ráérek. Esetleg van kedve vkinek megismerkedni?
Győrben pasi hellyel ma délután?

Bükfürdőre vagySárvárra Kőszegre Sopronba érkező vagy itt üdülő lakó hölggyel párral ismerkednék.
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Idős párhoz csatlakoznék sopron környékén
Győrben ki ismeri jól a thai masszázs szalonokat?van esetleg valahol nagyobb mellű mint az átlag thai nők és van happy finish lehetőség is?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Soproni, esetleg itt üdülő párral, hölggyel ismerkednék
holgy ismeretseget keresem,kolcsonos oromszerzes hosszutavon
Sziasztok! 2 full hetero sportos pasi vagyunk, nagy intim méret! Kényeztetnénk csajokat vagy párhoz csatlakoznánk a csajszi örömére innen mosonmagyaróvárrol. Írjatok ma este
Sziasztok! Holnap este Nagykanizsán illetve környékén párhoz, privát bulihoz csatlakoznánk. Levelet privátba, köszönjük