Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. Holnap bukfurdo szauna reszlegen valakik?

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szentgotthardon ismerkedne lány vagy pár?
A héten, minden esténk ejszakank szabad helyünk van fogadni tudunk szivesen fogadnánk párokat , minden jóba benne vagyunk. Ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok ha
Sziasztok!
Győr - Sopron útvonalon pár vagy hölgy így hétfő reggel?
Győr - Sopron útvonalon pár vagy hölgy így hétfő reggel?
Soproniakkal ismerkednék
Hi. Keszthelyen ismerkednék aktív férfiakkal. Imádok szopni, dugatni a seggem többesben is akár.
Sziasztok. Párt, Nőt keresek tartós kapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Ma este szex Mosonmagyaróvár mellett? Helyem van.
Olyan személyt keresek, aki kamerázná a feleségemmel való együttlétünket.
Privátban várjuk a jelentkezőt.
Privátban várjuk a jelentkezőt.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok! Ma Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk
Sziasztok, Győrben szopnèk. Hely van.

Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Szep farkad van
(Ez egy válasz blablabla18 üzenetére (2024. 09. 14. szombat 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 04:13

14. Szombat keso estere fiatal ffi-t, lanyt vagyt part keresunk. Keszthely kornyeke!
holgy ismeretseget keresem,kolcsonos oromszerzes celjabol..........Keszthely es kornyeke/nagy kornyeke/

14. Szombat keso estere fiatal ffi-t, lanyt vagyt part keresunk. Keszthely kornyeke!
Sziasztok! Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!