Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Cuckold, vagy akár hármas is. Szeretek hosszan kényeztetni. Győr és környéke.
Ápolt férjnek diszkréten szopom-nyelem....Pápa-és k.ke....
Holgy ismeretseget kerese, kozos elemnyszerzes celjabol, ......koszonom
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok! Szombathely-Sopron útvonalon ismerkednék lánnyal, nővel, párral a hölgy örömére, szimpátia esetén hosszútávon.
Utazni a megadott útovnalon vonattal tudok, illetve lakhelyem közelébe megoldható, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet pár órára, ha netán valaki/valakik messzebbről szívesen utaznának.
Utazni a megadott útovnalon vonattal tudok, illetve lakhelyem közelébe megoldható, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet pár órára, ha netán valaki/valakik messzebbről szívesen utaznának.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Párokkal ismerkednék akár hosszabb távra Sopronban. "Kukkolás" is ok

Kanizsa valaki ma, holnap?
Szombathelyen 18 eves lany ismerkedne

Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Sziasztok! Kedd illetve szerda napközben szívesen masszíroznék egy hölgyet, valaki egy Yoni masszázst?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok
Sziasztok. Holnap bukfurdo szauna reszlegen valakik?

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szentgotthardon ismerkedne lány vagy pár?
A héten, minden esténk ejszakank szabad helyünk van fogadni tudunk szivesen fogadnánk párokat , minden jóba benne vagyunk. Ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok ha
Sziasztok!
Győr - Sopron útvonalon pár vagy hölgy így hétfő reggel?
Győr - Sopron útvonalon pár vagy hölgy így hétfő reggel?
Soproniakkal ismerkednék